شناسهٔ خبر: 8074822 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

بازگشت زودهنگام رییس جمهور از نیویورک به تهران

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ پرویز اسماعیلی افزود: دکتر روحانی از لحظه ورود به نیویورک و اطلاع از حادثه منا، پیگیر وضعیت حجاج عزیز جانباخته و مصدوم کشورمان در این حادثه غم انگیز بود و به طور مرتب در تماس با معاون اول خود و نیز مسوولان ذیربط، گزارش عملکرد دستگاههای مرتبط را پیگیری کردند.


وی گفت: رییس جمهوری همچنین در بدو ورود به نیویورک به وزرای امور خارجه، ارشاد، راه و شهر سازی، کشور، بهداشت و بویژه سازمان حج دستور داد تا با تسکیل ستادی هماهنگ، نسبت به انتقال هر چه سریعتر پیکر قربانیان به میهن اسلامی و مداوای آسیب دیدگان حادثه اقدام کنند.


معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رییس جمهوری گفت: برغم کارشکنی ها و تعلل مقامات سعودی، در نتیجه تلاشهای صورت گرفته، نخستین گروه از پیکرهای حجاج عزیز کشورمان که در حال انجام مناسک حج ابراهیمی، لباس احرام و در سرزمین منا قربانی شدند؛ روز سه شنبه به کشورمان منتقل خواهد شد و به همین دلیل رییس جمهوری با لغو تعدادی از برنامه و دیدارهای پیش بینی شده خود در سازمان ملل، بعد از ظهر دوشنبه نیویورک را ترک خواهد کرد.