شناسهٔ خبر: 8065827 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

کشته شدگان فاجعه منا در گلزار شهدا به خاک سپرده می شوند

تهران - ایرنا - زائران ایرانی کشته شده در فاجعه منا بنابر درخواست نماینده ولی فقیه و رییس سازمان حج و زیارت و بر مبنای موافقت مقام معظم رهبری در گلزار شهدا به خاک سپرده می شوند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا از بنیاد شهید و امور ایثارگران، حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی شهیدی رییس این بنیاد اعلام کرد: بنابر درخواست نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت، نسبت به دفن جانباختگان حادثه تلخ منا با اطلاق عنوان «جانباختگان» در گلزار شهدا، بر مبنای موافقتی که مقام معظم رهبری فرمودند، اقدام شود.

فاجعه منا پنجشنبه هفته گذشته همزمان با روز عید قربان و هنگام حرکت زائران برای رمی جمرات بر اثر سوءمدیریت و بی کفایتی مسوولان سعودی رخ داد.
در اثر این فاجعه 155 زائر ایرانی کشته شده و 103 نفر مجروح شدند.
همچنین شمار مفقودان ایرانی فاجعه منا 321 نفر اعلام شده است.
در این حادثه دلخراش، در مجموع نزدیک به دو هزار زائر جان خود را از دست دادند و به تایید منابع خبری بیش از این تعداد نیز مجروح شده اند.
اجتمام ** 1071