شناسهٔ خبر: 8065030 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

رژیم آل‌ سعود اداره حج را به کشور دیگری واگذار کند

گروه سیاسی: مسئول دفتر نماینده‌ولی فقیه در استان همدان گفت: اگر رژیم آل‌ سعود قادر به مدیریت و برقراری امنیت برای حجاج نیست، باید اداره آن را به کشور دیگری واگذار کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن‌(ایکنا) از همدان، حجت‌الاسلام ناصر نقوی، مسئول دفتر نماینده‌ولی فقیه در استان همدان یکشنبه، 5 مهرماه در تجمع اعتراض‌آمیز مردم همدان به جنایات آل‌ سعود، اظهار کرد: آل‌ سعود غدی سرطانی است که بدتر از آمریکا و اسرائیل با آبروی مسلمانان جهان بازی می‌کند.

وی افزود: صاحب عزای اصلی این فاجعه غم‌بار امام زمان(عج) است و چه نیکوست که رهبر معظم انقلاب سه روز را عزای عمومی اعلام کردند تا در این سه روز مردم بتوانند سوگواری و انزجار خود را از رژیم آل‌ سعود ابراز کنند. تاکنون 144 نفر از حجاج ایرانی در این فاجعه غم‌بار شهید شدند و این آمار ناشی از عدم مسئولیت‌پذیری و بی‌درایتی رژیم آل‌سعود در مدیریت حج است.

نقوی با بیان اینکه آبروی حج در خطر است، اعلام کرد: مسئولان آل‌ سعود باید بیایند و عذرخواهی کنند تا درد مردم و خانواده‌های داغ‌دیده تسکین پیدا کند، همچنین گفته شده که جنازه‌ها را با ماشین‌های سنگین جابجا می‌کنند که این نیز نشان از بی‌مدیریتی آنان است.

مسئول دفتر نماینده‌ولی فقیه در استان همدان بیان کرد: حج خاک یک مملکت نیست، حج مسأله عمومی است که تمام کشورها باید در اداره و مدیریت آن سهیم باشند، اگر رژیم آل سعود قادر به مدیریت و برقراری امنیت برای حجاج نیست، باید اداره آن را به کشور دیگری واگذار کند، امروز آل‌ سعود اندوهی بزرگ را در جهان اسلام برپا کرده و عید مسلمانان را به عزا تبدیل کرده است بنابراین باید بیاید و پاسخ‌گوی جنایات اخیر باشد.

یادآور می‌شود، عموم مردم همدان در تجمع اعتراض‌آمیز به جنایات آل‌ سعود با دادن شعارهایی چون آل‌سعود کافر چه رو سیاه است امروز، امیر حجاج ما صاحب عزاست امروز و مرگ بر آمریکا و اسرائیل، انزجار خود را از رژیم آل‌سعود ابراز کردند.