شناسهٔ خبر: 8056956 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: شبستان | لینک خبر

تشکیل ستاد ویژه پیگیری حادثه ‌دیدگان منا در آذربایجان شرقی/حجاج تبریزی از ۷ مهر برمی گردند

خبرگزاری شبستان: استاندار آذربایجان شرقی از تشکیل ستاد ویژه پیگیری امور حادثه‌ دیدگان فاجعه منا در استان خبر داد و گفت: آماده کمک ‌رسانی به حجاج آسیب ‌دیده در این فاجعه جانگداز هستیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری شبستان از تبریز، اسماعیل جبارزاده، استاندار آذربایجان شرقی، در گفتگو با خبرنگاران، با اشاره به حادثه اسف ‌بار سرزمین منا در روز عید قربان، جان باختن تعدادی از هموطنان‌ مان را در این حادثه به بازماندگان آنها تسلیت گفت و ابراز داشت: کشته، مجروح و مفقود شدن تعداد کثیری از حجاج در این حادثه، نتیجه بی ‌لیاقتی رژیم آل ‌سعود است که ملت عزیز ایران و سایر کشورهای اسلامی عزادار این فاجعه بزرگ هستند.

 

استاندار آذربایجان شرقی در ادامه از تشکیل ستاد ویژه پیگیری امور حادثه‌دیدگان فاجعه منا در استان خبر داد و گفت: این ستاد بر اساس تصمیم دولت و با ابلاغ وزیر کشور در مراکز استان‌ها تشکیل شده و در شهرستان‌ها نیز مشابه آن تشکیل خواهد شد.

 

وی افزود: مسوولیت این ستاد، پیگیری وضعیت حجاج و نحوه انتقال و پذیرش پیکرهای جان‌باختگان و آمادگی برای مداوای مجروحان حادثه است.

 

جبارزاده با بیان اینکه بر اساس پیگیری‌ها، مورد نگران‌ کننده‌ای در خصوص حجاج آذربایجان شرقی گزارش نشده است، افزود: فعلا 2 نفر از حجاج ما مفقود هستند که امیدواریم وضعیت آنها نیز به زودی مشخص شود.

 

وی با تاکید بر پیگیری مستمر وضعیت حجاج توسط مراجع ذ‌یربط، خاطرنشان کرد: تمام دستگاه‌ های استان در خصوص کمک‌ رسانی به حادثه‌ دیدگان فاجعه منا آمادگی کامل و صد درصد دارند.

 

گفتنی است، حال عمومی حجاج آذربایجان شرقی خوب است و از ۷ تا ۱۲ مهرماه در طی ۹ پرواز به تبریز بازخواهند گشت.