شناسهٔ خبر: 8050363 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

حجت‌الاسلام صالح:

آل‌سعود در لباس خادم‌الحرمینی به مسلمانان خیانت می‌کند

گروه اجتماعی: مدیرحوزه علمیه مدینة‌العلم شهرضا با اشاره به اینکه خطر عربستان سعودی برای جهان اسلام به مراتب بدتر از اسرائیل است، گفت: اسرائیل علناً با جهان اسلام مقابله می‌کنداما آل‌سعود در لباس خادم‌الحرمینی به مسلمین خیانت می‌کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اصفهان، حجت‌الاسلام سیدنعمت‌الله صالح، مدیر حوزه علمیه مدینة‌العلم شهرضا روزگذشته، 4 مهر در تحصن طلاب حوزه‌های علمیه شهرضا در اعتراض به حوادث مکه و منا، با اشاره به اینکه اکنون تمرکز سیاست خارجی ایران برای برقراری رابطه با دولت‌های غربی و اروپایی است، اظهار کرد: اگر به جای تمرکز بر برقراری رابطه با دولت‌های اروپایی اندکی به فکر برقراری یا تحکیم مناسبات با کشورهای اسلامی بودیم، امروز شاهد تسلط عربستان بر کشورهای اسلامی در منطقه نبودیم.
وی با بیان اینکه وقوع حوادث اخیر در عربستان نشانه بی‌لیاقتی دولت این کشور در اداره مناسک حج است، افزود: آنچه در حوادث اخیر به وضوح مشخص و غیرقابل کتمان می‌باشد، عمدی بودن آن‌ها است.
مدیرحوزه علمیه مدینة العلم شهرضا خواستار تجدید نظر دولت جمهوری اسلامی ایران در روابط خود با عربستان سعودی شد و بیان کرد: ایران، به عنوان اُمُّ‌القُرای جهان اسلام باید بیشترین احساس مسئولیت را نسبت به پیگیری وقایع اخیر انجام دهد.
حجت‌الاسلام صالح با اشاره به اینکه خطر عربستان سعودی برای جهان اسلام به مراتب بدتر از اسرائیل است، گفت: اسرائیل علناً با جهان اسلام مقابله می‌کند و سرزمین‌های اسلامی را مورد تهاجم قرار می‌دهد، اما حکومت آل سعود در لباس خادم الحرمینی به مسلمین خیانت می‌کند.
وی بی‌تفاوتی کشورهای مسلمان را از جمله مهم‌ترین عواملی دانست که به گستاخی دولت عربستان انجامیده است، تأکید کرد: این دولت فاسد حتی به خود اجازه نداد تا از خانواده‌های داغدار و دولت‌های متبوع حادثه دیدگان عذرخواهی کند.
وی با اشاره به صدور فتوای مراجع عظام تقلید مبنی بر تحریم حج عمره به دنبال تفتیش و انگشت نگاری حجاج ایرانی، ادامه داد: متأسفانه به این فتوای مراجع توجهی نشد در حالی که اگر در آن زمان به این سخن عمل می‌شد، امروز شاهد بروز چنین حوادثی نبودیم.