رمضانعلی سبحانی فر در گفت و گو با خبرنگارقدس آنلاین در سبزوار با بیان اینکه رژیم آل سعود با بی کفایتی خود در راستای اهداف رژیم صهیونیستی گام بر می دارافزود : اقدامات بی منطق امنیتی و پلیسی رژیم آل سعود سبب بروز حوادث اسف بارشده است لذا دستگاه دیپلماسی کشور باید پیگیری حوادث خونبار منا و مکه را در دستور کار خود قرار دهد.
نماینده مردم شهرستان های سبزوار، جوین، جغتای، خوشاب داورزن و ششتمد تصریح کرد : رژیم عربستان سعودی با انجام اعمال نابخردانه سبب به خطر افتادن جان بسیاری از زائران بیت الله الحرام در منا شد و در روز عید قربان نیز جنایت بزرگی را در حق مردم نمازگزار یمن انجام داد که این گناهان از سوی هیچ یک از مسلمانان بخشیده نخواهد شد و این رژیم باید پاسخگوی اقدامات خود باشد.
سبحانی فریاد آور شد : بروز حوادث مختلف در منا و مکه نشان داد که رژیم سعودی صلاحیت اداره حرمین شریفین را ندارد و اداره خانه خدا و حرمین شریفین باید به کشورهایی سپرده شود که صلاحیت این کار را دارند.
براساس آخرین آمار اعلام شده، شمار جان باختگان و مصدومان فاجعه منا به چهار هزار نفر رسیده که حدود نیمی از آنها جان خود را از دست داده اند. / انتهای پیام