شناسهٔ خبر: 80404284 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایلنا | لینک خبر

در ۷۲ ساعت گذشته انجام شد:

ارائه خدمات امدادی هلال‌احمر به ۲۸۵ مصدوم

در ۷۲ ساعت گذشته انجام شد: معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر، از ارائه خدمات امدادی به ۲۸۵ مصدوم در جریان عملیات‌های ۷۲ ساعت گذشته تیم‌های عملیاتی شبکه امدادونجات کشور خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایلنا از سازمان امدادونجات، محمدحسین کبادی با تشریح عملکرد نیروهای عملیاتی از ۱۳ تا ۱۵ آبان‌ماه ۱۴۰۵ اظهار کرد: در این مدت، ۱۷۸ نفر از مصدومان حوادث به مراکز درمانی منتقل شدند، ۵۵ نفر در محل حادثه خدمات درمانی دریافت کردند و ۳۳ نفر نیز با تلاش نجاتگران و انجام عملیات نجات فنی از شرایط حادثه رهاسازی شدند. همچنین به ۱۹ نفر خدمات امدادرسانی ارائه شد.

وی با اشاره به مشارکت نیروهای عملیاتی در اجرای مأموریت‌ها افزود: این خدمات با حضور ۵۰۴۲ نیروی عملیاتی در قالب یک‌هزار و ۲۵۷ تیم امدادی انجام شده است.

کبادی افزود: با توجه به احتمال وقوع حوادث، از هم‌وطنان درخواست می‌شود ضمن رعایت اصول ایمنی در ترددهای جاده‌ای، از سرعت و سبقت غیرمجاز خودداری کنند، پیش از سفر از وضعیت راه‌ها و شرایط جوی اطلاع کسب کنند و تجهیزات ضروری و امدادی را به همراه داشته باشند.

معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر گفت: همچنین در زمان بروز حادثه، ضمن حفظ خونسردی، از تجمع در محل حادثه و انجام اقدامات غیرتخصصی خودداری کرده و برای دریافت خدمات امدادی با شماره ۱۱۲ ندای امدادونجات هلال‌احمر تماس بگیرند.

انتهای پیام/
∎​

برچسب‌ها: