شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گلستان در بیانیهای با محکوم کردن حادثه منا که منجر به کشته و زخمی شدن تعداد زیادی از زائرین بیت الحرام شد، بیکفایتی دولت عربستان را در مدیریت مناسک حج عامل این حادثه تلخ بیان کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، در این بیانیه آمده است: اگر نگاهی گذرا به سوابق بی کفایتی عربستان در مدیریت حج بیندازیم، درخواهیم یافت که اتفاقاتی این چنین برای اولین بار نبوده است، اما عمق فاجعه حوادث اخیر در کعبه و منا و سایر مکانها در واقع حکایت از آن دارد که علاوه بر بیکفایتی، دستان آلودهای، این کشتار عظیم را رقم زده است که مسئولیت مستقیم آن متوجه دولت عربستان و رژیم آل سعود بوده و میبایست پاسخگوی آن باشد.
این بیانیه افزوده است: در این فاجعه عظیم و تاسف بار مسلمانان زیادی از کشورهای جهان، ایران اسلامی و استان گلستان به معراج الهی شتافتند و به گفته رهبر معظم انقلاب، دولت آل سعود مسئول است و باید پاسخگوی عدم مدیریت و بی تدبیری خود باشد.
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گلستان، این فاجعه بزرگ را به امام زمان (عج) و رهبر معظم انقلاب و امت اسلامی بویژه ملت ایران و خانوادههای داغدار این عزیزان در استان تسلیت گفته است.
براساس آخرین آمار اعلام شده، شمار جان باختگان و مصدومان فاجعه روز پنجشنبه منا به چهار هزار نفر رسیده که حدود نیمی از آنها جان خود را از دست دادهاند، در این میان 131 حاجی ایرانی جان باخته و بیش از 360 زائر نیز مفقود شدهاند.
در این حادثه 12 حاجی استان گلستان که بیشتر از کاروانهای اعزامی از شهرستانهای گنبدکاووس و بندرترکمن بودند، جان باخته و 35 نفر نیز مفقود هستند.
انتهای پیام