شناسهٔ خبر: 80304209 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

جاده ساحلی امیرکلا به ایستگاه پایانی رسید

رئیس شورای شهر امیرکلا گفت: جاده ساحلی امیرکلا تا پایان سال زیر بار ترافیک می‌رود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بابل، پروژه جاده ساحلی امیرکلا که با هدف کاهش بار ترافیکی هسته مرکزی شهر و تسهیل تردد شهروندان در حال اجراست، به مراحل پایانی فاز نخست رسیده است؛ پروژه‌ای که به گفته رئیس شورای شهر امیرکلا، با وجود افزایش هزینه‌ها از برآورد اولیه 12 میلیارد تومان به بیش از 20 میلیارد تومان، متوقف نشده و عملیات اجرایی آن ادامه دارد.

کاظم جعفریان، رئیس شورای شهر امیرکلا، در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ‌ساری با تشریح آخرین وضعیت پروژه جاده ساحلی اظهار کرد: این مسیر که منطقه بندرکلا را به محدوده شهر بابل متصل می‌کند، نقش یک کنارگذر مهم را برای شهر ایفا خواهد کرد و هدف اصلی از اجرای آن، انتقال بخشی از بار ترافیکی از مرکز شهر و تسهیل رفت‌وآمد شهروندان است.

وی با بیان اینکه عملیات اجرایی فاز نخست پروژه پیشرفت قابل‌توجهی داشته است، افزود: زیرسازی، خاک‌برداری، آسفالت و جدول‌گذاری میانی این مسیر به‌طور کامل انجام شده و پروژه اکنون در مراحل پایانی قرار دارد.

رئیس شورای شهر امیرکلا با اشاره به ضرورت تأمین روشنایی مسیر برای تردد ایمن شهروندان در ساعات شب تصریح کرد: روشنایی جاده ساحلی نیز در دستور کار شورا و شهرداری قرار دارد و تلاش می‌کنیم این بخش در کوتاه‌ترین زمان ممکن و مطابق استانداردهای لازم اجرا شود.

جعفریان در ادامه با اشاره به افزایش هزینه‌های اجرای پروژه به دلیل رشد قیمت مصالح و دستمزدها گفت: برآورد اولیه هزینه اجرای این پروژه حدود 12 میلیارد تومان بود، اما بررسی‌های کارشناسی نشان می‌دهد هزینه تکمیل آن به بیش از 20 میلیارد تومان افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه نوسانات اقتصادی بر روند اجرای طرح‌های عمرانی تأثیر گذاشته است، خاطرنشان کرد: با وجود افزایش هزینه‌ها، مدیریت منابع و اولویت‌بندی اعتبارات در دستور کار قرار گرفته و تلاش شده است این شرایط مانع توقف عملیات اجرایی جاده ساحلی نشود.

دو پلاک باقی‌مانده برای اتصال فاز نخست به فاز دوم

رئیس شورای شهر امیرکلا یکی از موانع پیش‌روی تکمیل و اتصال فازهای پروژه را موضوع آزادسازی و تملک اراضی عنوان کرد و افزود: در مسیر اجرای جاده ساحلی، تملک دو پلاک باقی مانده که مذاکرات با مالکان آن‌ها در حال انجام است.

جعفریان با تأکید بر اینکه رویکرد مدیریت شهری در این زمینه تعامل و توافق با مالکان است، گفت: امیدواریم با جلب رضایت دو طرف و حل موضوع تملک این دو پلاک، امکان اتصال فاز نخست به فاز دوم فراهم شود و روند اجرای پروژه سرعت بگیرد.

وی در پایان با قدردانی از همراهی شهروندان، اعضای شورای شهر و کارکنان شهرداری امیرکلا اظهار کرد: پیشرفت پروژه‌های شهری نتیجه همکاری و همدلی مجموعه مدیریت شهری و مردم است و امیدواریم با تداوم این همراهی، گام‌های مؤثرتری برای آبادانی و بهبود کیفیت زندگی در امیرکلا برداشته شود.

انتهای پیام/

 
∎​