به گزارش خبرگزاری رویترز از دوبی، سلمان در سخنانی که به صورت زنده از شبکه العربیه پخش می شد، گفت که خواستار تحقیق سریع در باره فاجعه دردناک منا شده است.
در حالیکه شخصیت ها ومقامات کشورهای اسلامی بی تدبیری در تامین امنیت حجاج ازسوی مقامات ذیربط سعودی را عامل فاجعه امروز منا عنوان کرده اند، 'خالد الفالح' وزیر بهداشت عربستان، بی نظمی زائران خانه خدا را باعث وقوع حادثه مرگبار روزپنجشنبه در رمی جمرات در منا دانست.
وی افزود: اگر حجاج از دستورهای مقام ها پیروی می کردند، این فاجعه روی نمی داد.
وی افزود : زوار زیادی بدون توجه به زمان تعیین شده حرکت کردند که این مساله، دلیل اصلی وقوع چنین فاجعه ای است.
خاورم**1486** 1064
دستور شاه عربستان برای بازنگری مراسم حج
تهران- ایرنا- ملک سلمان پادشاه عربستان روز پنجشنبه در پی وقوع فاجعه مصیبت بار منا که در آن صدها زایر بیت الله الحرام جان باختند، دستور داد در طرح های برگزاری مراسم سالانه حج، بازنگری شود.
صاحبخبر -