شناسهٔ خبر: 80036750 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: بهار | لینک خبر

آخرین خبرها از طاعون ریوری در روسیه

صاحب‌خبر -
به گزارش فرارو، رسانه محلی «پیپل آو بایکال» چند روز پیش گزارش داد که این کارمند به نام «داریا شیپیلوا» ظاهراً در اواخر ماه گذشته لوله آزمایشی حاوی نمونه‌ای مرتبط با عامل طاعون ریوی را شکسته است. به گفته این رسانه، او پس از این حادثه بیمار شد و در شهر شلخوف بستری شد، اما در نهایت درگذشت. این گزارش به‌طور مستقل تأیید نشده است.

در پی انتشار این گزارش‌ها، نهاد نظارتی روسیه بر امور حقوق مصرف‌کنندگان و بهداشت، موسوم به «روس‌پوترب‌نادزور»، اعلام کرد هیچ حادثه‌ای مرتبط با میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا شناسایی نشده و هیچ‌گونه خطر همه‌گیری برای جمعیت شهر و منطقه ایرکوتسک وجود ندارد.

خبرگزاری دولتی تاس به نقل از بخش مطبوعاتی این نهاد گزارش داد که روس‌پوترب‌نادزور اطلاعات منتشرشده در شبکه‌های اجتماعی درباره این موضوع را «نادرست» توصیف کرده است. این نهاد همچنین اعلام کرد اقدامات پیشگیرانه و ضد همه‌گیری در منطقه اجرا شده و تدابیر کنترلی هنگام کار با میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا رعایت شده است.

روس‌پوترب‌نادزور اعلام کرد تا روز چهارشنبه، وضعیت بیش از ۹۰ درصد از افرادی که با موارد مشکوک در منطقه ایرکوتسک در تماس بوده‌اند، بررسی شده و هیچ مشکل سلامتی مرتبط با بیماری‌های عفونی در میان آن‌ها مشاهده نشده است.

ایگور کوبزف، فرماندار ایرکوتسک، نیز روز جمعه اعلام کرد در پی انتشار گزارش‌هایی درباره ابتلای یکی از ساکنان منطقه به یک بیماری عفونی خطرناک و مشکوک، جلسه فوق‌العاده‌ای با حضور کمیسیون منطقه‌ای بهداشت و مقابله با همه‌گیری تشکیل داده است.

کرملین نیز اعلام کرد «اکثریت قریب به اتفاق» گزارش‌های منتشرشده درباره این وضعیت، اطلاعات نادرست بوده است و از شهروندان خواست به بیانیه‌های رسمی روس‌پوترب‌نادزور توجه کنند. این نهاد نظارتی روز دوشنبه وضعیت بهداشتی و اپیدمیولوژیک در ایرکوتسک را «آرام» توصیف کرده بود.

سازمان جهانی بهداشت هم اعلام کرده است که در پی دریافت اطلاعات تکمیلی از روسیه درباره مرگ این کارمند مؤسسه تحقیقاتی است.
∎​

برچسب‌ها: