شناسهٔ خبر: 8000996 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: الف | لینک خبر

امدادرسانی به زائران حادثه‌دیده در رمی جمرات

صاحب‌خبر -
رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر با اشاره به حادثه امروز در رمی جمرات اظهار داشت: براساس اطلاعات رسیده، تاکنون ۲۴ زائر ایرانی مجروح و ۱۲ نفر کشته شدند و امدادرسانی به زائران حادثه‌دیده ادامه دارد.

سیدعلی مرعشی در گفت‌وگو با فارس، در رابطه با اقدامات این سازمان در ارائه خدمات امدادی و درمانی زائران حادثه‌دیده امروز در رمی و جمرات اظهار داشت: نیروهای هلال احمر از ابتدای وقوع این حادثه اقدام به امدادرسانی به حادثه‌دیدگان کرده و در حال حاضر نیز ارائه خدمات درمانی و امدادی به حادثه‌دیدگان ادامه دارد.

وی در رابطه با تعداد حادثه‌دیدگان ایرانی در رمی و جمرات اظهار داشت: براساس اطلاعات رسیده، تاکنون ۱۲ زائر ایرانی کشته شده و ۲۴ نفر دیگر نیز مجروح شدند.

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر ادامه داد: احتمال افزایش تعداد مصدومان و حادثه‌دیدگان ایرانی در این حادثه بسیار زیاد است و در صورت اطلاع از جزئیات اطلاع‌رسانی آن را اعلام می‌کنیم.