شناسهٔ خبر: 79988063 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: شهرآرانیوز | لینک خبر

عدم حمایت باشگاه پرسپولیس از باقری

باشگاه پرسپولیس به صحبت‌های اخیر بهروز رهبری فرد اهمیت نداد. باشگاه پرسپولیس به صحبت‌های اخیر بهروز رهبری فرد اهمیت نداد.

صاحب‌خبر -

به گزارش شهرآرانیوز، یکی از پیشکسوتان پرحاشیه پرسپولیس در یک دهه اخیر بهروز رهبری فرد بوده است که مثل دوران فوتبالش سعی می‌کند بیشتر با اظهار نظر در مورد افراد مطرح نام خودش را بر سر زبان‌ها بیاندازند.

او سال گذشته چند اظهار نظر بد در مورد علی پروین داشت و حالا به کریم باقری بند کرده است. این پیشکسوت در تازه‌ترین اظهاراتش دلیل حضور چند ساله کریم باقری روی نیمکت سرخپوشان را به مدیریت حواشی او با سیلی زدن یا داد زدن ارتباط داده و مدعی شده که چرا باید امثال باقری و خداداد عزیزی سال‌ها با چنین سبک کاری در پرسپولیس و تیم‌های دیگر فعالیت کرده و دستمزد بالا بگیرند در حالی که باید به دیگران از جمله خودش بهانه داده شود.

هر چند باید از خود رهبری فرد پرسید که باشگاه‌ها باید بر چه اساس و رزومه‌ای به او اعتماد کنند؟!

اما در این میان از باشگاه پرسپولیس انتظار می‌رفت در حمایت از مربی خوش نام و محبوب خود حداقل با یک توییت و استوری حمایت کند که این اتفاق رخ نداد.

گویا خود باقری هم این انتظار را از مسئولان رسانه‌ای باشگاهش داشت.

قرارداد تارتار تمدید می‌شود
در ادامه حتما بخوانید قرارداد تارتار تمدید می‌شود

∎​