به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا، رقابت های کشتی فرنگی بازی های آسیایی که از دیروز(چهارشنبه) در شهر ناگویا کشور ژاپن آغاز شده، امروز با برگزاری مسابقات در اوزان ۶۰، ۷۷ و ۹۷ کیلوگرم پیگیری میشود.
در وزن ۷۷ کیلوگرم که ۱۴ کشتیگیر حضور دارند، علیرضا عبدولی پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم به مصاف برنده سولائمان اندیکا از اندونزی رفت.
عبدولی در این کشتی کاملا یکطرفه با اجرای فنون مختلف در همان سه دقیقه اول حریف اندونزیایی را ۸-۰ صفر شکست داد و راهی نیمه نهایی شد.
علیرضا عبدولی تا دقایقی دیگر در مرحله نیمه نهایی وزن ۷۷ کیلوگرم به مصاف برنده کشتی بین شاهین بداغی، کشتی گیر ایرانی الاصل قطر و امان از هند میرود.
مهدی علی نژاد دبیرکل کمیته ملی المپیک، کیومرث هاشمی رییس کمیسیون بین الملل کمیته ملی المپیک، رضا شجیع رییس مرکز نظارت بر تیم های ملی و افتخاری عضو اتحادیه جهانی کشتی از نزدیک تماشاگر این دیدار بودند.