شناسهٔ خبر: 79887820 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

خراسان رضوی بارانی می‌شود

مشهد - ایرنا - کارشناس پیش‌بین هواشناسی خراسان رضوی گفت: بارش باران از امروز در نواحی غربی استان و از اواسط هفته نیز در نیمه شمالی و غربی استان را در برمی‌گیرد.

صاحب‌خبر -

زهرا مبشری‌نسب روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بارش‌ها با احتمال وقوع رعد و برق همراه است و برای این سامانه هشدار سطح زرد صادر شده است.

وی اضافه کرد: فعالیت این سامانه برای روزهای یکشنبه، سه‌شنبه و چهارشنبه هفته جاری پیش‌بینی شده است.

کارشناس پیش‌بین هواشناسی خراسان رضوی ادامه داد: همچنین افزایش سرعت وزش باد در سطح استان و خیزش گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا در نقاط مختلف استان نیز در هفته جاری دور از انتظار نیست.

مبشری‌نسب گفت: در ۲۴ ساعت گذشته فریمان با کمینه دمای هفت درجه سلسیوس خنک‌ترین و داورزن با دمای ۳۳ درجه گرمترین نقاط استان بودند.

وی افزود: دمای هوای مشهد نیز طی این مدت بین ۱۲ و ۲۸ درجه متغیر بود و برای امروز نیز بیشینه دما در این کلانشهر ۲۶ و کمینه دما ۱۲ درجه سلسیوس پیش‌بینی شده است.

∎​