شناسهٔ خبر: 79837541 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

زنگ مهر با حضور دبیر شورایعالی مناطق آزاد در چابهار نواخته شد

چابهار - ایرنا - زنگ «مهر، ایثار و مقاومت» در چابهار روز چهارشنبه ( اول مهر) با حضور دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور، استاندار سیستان و بلوچستان و جمعی از مسئولان،‌ فرهنگیان و اقشار مختلف مردم در مدرسه دخترانه «قدسیه» روستای تاریخی «تیس» نواخته شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا،‌ دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور در این مراسم که به نمایندگی از مناطق آزاد کشور در روستای تیس منطقه آزاد چابهار برگزار شد، اظهار کرد: توسعه کشور باید از مدارس و دانش‌آموزان آغاز شود و هر اندازه بتوانیم مدارس مناسب، امکانات آموزشی مطلوب و معلمان توانمند داشته باشیم، آینده بهتری برای کشور رقم خواهد خورد.

حسین فروزان افزود: ساخت مدارس و موضوع‌هایی مانند هوشمندسازی مدارس، یک بخش از کار است و در کنار این اقدامات سخت‌افزاری باید به معلمان نیز از نظر معیشتی و مالی و ارتقای سطح آموزش توجه شود.

دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور ادامه داد: توجه به معلمان و ارتقای کیفیت آموزش جزو وظایف ماست و نباید این اقدامات را هزینه تلقی کنیم بلکه باید آن را سرمایه‌گذاری برای آینده کشور بدانیم.

وی همچنین با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای کشور به‌ویژه شهدای دانش‌آموز و فرهنگی، اظهار کرد: امروز اول مهر و روز دانش‌آموزان و معلمان است و باید یاد و خاطره شهدایی را که در مسیر دفاع از کشور جان خود را تقدیم کردند، گرامی بداریم.

فروزان: سرمایه‌گذاری در آموزش و پرورش هزینه نیست، سرمایه‌گذاری برای آینده کشور است

دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور با اشاره به محورهای مطرح‌شده در پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت آغاز سال تحصیلی بر اهمیت دانش، تقوا، هویت ملی، عزت و استقلال فرهنگی تأکید کرد.

فروزان گفت: قدرت برآمده از دانش همراه با تقوا می‌تواند سپری در برابر نظام سلطه باشد و باید در نظام آموزشی کشور به این موضوع توجه جدی شود.

وی افزود: حفظ ریشه‌های هویت ملی، عزت و استقلال فرهنگی، زبان مادری و پرچم مقدس جمهوری اسلامی از دیگر مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

او با تأکید بر ضرورت حرکت علمی کشور اظهار کرد: باید مرزهای دانش را بشکنیم و قله‌های پیشرفت را فتح کنیم که این مهم از مسیر آموزش صحیح و تربیت نسل آینده امکان‌پذیر است.

فروزان خطاب به مدیران مناطق آزاد کشور گفت: انتظار این است که مناطق آزاد هر آنچه در توان دارند برای آموزش و پرورش هزینه کنند چراکه این اقدامات سرمایه‌گذاری برای آینده کشور محسوب می‌شود.

وی همچنین از حضور خانواده‌های شهدا در این مراسم قدردانی کرد و گفت: بسیار خرسندیم که امروز در این محفل میزبان خانواده‌های معظم شهدا هستیم و امیدواریم سال تحصیلی جدید همراه با موفقیت و روزهای خوب برای مدارس، دانش‌آموزان و فرهنگیان کشور باشد.

فروزان: سرمایه‌گذاری در آموزش و پرورش هزینه نیست، سرمایه‌گذاری برای آینده کشور است

نواخته شدن زنگ مهر در «تیس»؛‌ آموزش در قلب روستاها

رئیس هیأت‌مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار نیز در این مراسم گفت: زنگ بازگشایی مدارس امسال به‌صورت نمادین در روستای تاریخی تیس نواخته شد تا در کنار دانش‌آموزان، حضور در مناطق روستایی و توجه به ظرفیت‌ها و نیازهای آموزشی این مناطق مورد تأکید قرار گیرد.

محمدسعید اربابی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به ویژه شهیدان جنگ های تحمیلی اخیر،‌ افزود: یاد و خاطره فرزندان عزیز و نجیب کشورمان که در میناب جان خود را از دست دادند نیز باید همواره گرامی داشته شود، امروز که دانش‌آموزان راهی کلاس‌های درس شدند، جای دانش‌آموزان شهید میناب در مدارس خالی بوده و این موضوع برای همه ما سخت و اندوهناک است.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار ادامه داد: امیدواریم خون شهدای دانش‌آموز و همه شهیدان کشور موجب بیداری و پایان یافتن جنایت و خشونتی شود که سبب گسترش نفرت و ناامنی در جهان شده است.

اربابی با اشاره به انتخاب روستای تیس برای برگزاری مراسم آغاز سال تحصیلی گفت: سازمان منطقه آزاد چابهار با همکاری مدیریت آموزش و پرورش و فرمانداری شهرستان، این مکان را برای برگزاری مراسم زنگ بازگشایی مدارس انتخاب کرد تا از فضای شهری فاصله بگیریم و در دل روستا و کنار مردم و دانش‌آموزان روستایی باشیم.

رئیس هیأت‌مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار افزود: انتخاب یک مدرسه دخترانه متوسطه دوم در روستای تیس نیز با همین رویکرد انجام شد تا توجه بیشتری به مدارس و دانش‌آموزان مناطق روستایی معطوف شود.

اربابی ابراز امیدواری کرد که برگزاری این مراسم در روستای تیس زمینه‌ساز توجه بیشتر به توسعه زیرساخت‌های آموزشی و اجرای اقدامات مؤثر برای دانش‌آموزان مناطق روستایی منطقه آزاد چابهار باشد.

به گزارش ایرنا، حسین فروزان دبیر شورایعالی مناطق آزاد در سفر خود به چابهار از طرح‌های سرمایه‌گذاری، عمرانی و زیرساختی منطقه آزاد چابهار و بنادر شهید بهشتی و شهید کلانتری بازدید کرد و در آیین آغاز عملیات اجرایی موزه تاریخ و فرهنگ مکران و چمن طبیعی ورزشگاه کریکت پیل‌بند حضور یافت.

افتتاح سامانه خودرویی سازمان منطقه آزاد چابهار،‌ دیدار با مولوی عبدالرحمن ملازهی امام جمعه اهل سنت چابهار،‌ تجدید میثاق با شهدای گمنام و بازدید از پروژه ساختمان جدید اداری سازمان منطقه آزاد چابهار و تعدادی از واحدهای تولیدی و ظرفیت‌های تجاری، اقتصادی و گردشگری منطقه از جمله برنامه های این سفر بود.

منطقه آزاد چابهار با مساحت ۸۲ هزار هکتار در جنوب شرقی ایران و در سواحل مکران واقع شده است؛ در سال ۱۳۹۸ با موافقت مجلس شورای اسلامی، شهر چابهار و بندرهای شهید بهشتی و شهید کلانتری و پنج هزار هکتار از محدوده متصل به نقطه مرزی ایران و پاکستان با عنوان منطقه منفصله ریمدان به منطقه آزاد چابهار افزوده شد.