شناسهٔ خبر: 79833407 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه دنیای‌اقتصاد | لینک خبر

ترامپ حکم جدید صادر کرد

ايسنا : به گفته یکی از مقام‌های کاخ سفید، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا حکمی را امضا کرده است که به‌طور دائمی «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه این کشور را به‌عنوان مشاور امنیت ملی آمریکا منصوب می‌کند.

صاحب‌خبر -

به نوشته پایگاه خبری هیل، روبیو از زمان «هنری کیسینجر» نخستین فردی است که هر دو سمت را هم‌زمان در اختیار دارد.

روبیو پیش‌تر پس از خروج «مایک والتز» مشاور امنیت ملی سابق و سفیر کنونی آمریکا در سازمان ملل متحد به‌صورت موقت این سمت را برعهده گرفته بود.

والتز بیش از یک سال پیش در ماه مه ۲۰۲۵، پس از آنکه درگیر رسوایی موسوم به «سیگنال‌گیت» شد، از این سمت کنار رفت.

او در این ماجرا یک گروه گفت‌وگوی خصوصی در اپلیکیشن پیام‌رسان رمزگذاری‌شده سیگنال ایجاد کرده بود که در آن مقام‌های بلندپایه، از جمله «پیت هگست» وزیر جنگ و «جی‌دی ونس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا درباره برنامه‌های نظامی علیه انصارالله در یمن گفت‌وگو کرده بودند.

ترامپ سال گذشته، پس از آنکه روبیو را برای جایگزینی والتز به‌طور موقت منصوب کرد، گفت: «وقتی مشکلی دارم، با مارکو تماس می‌گیرم. او مشکل را حل می‌کند.»

به گزارش ایسنا، در برخی گمانه‌زنی‌ها نام روبیو، در کنار ونس، به عنوان یکی از گزینه‌های احتمالی جمهوری‌خواهان برای انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۸ مطرح شده است.

 

∎​