شناسهٔ خبر: 79808766 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

بازی‌های آسیایی ناگویا؛

شکست تلخ گلشادنژاد در گام نخست

تهران- ایرنا- کاراته‌کا مطرح تیم ملی بانوان ایران در دور نخست بازی‌های آسیایی ناگویا برابر نماینده ژاپن شکست خورد تا در آستانه حذف قرار بگیرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا، در دومین روز رقابت‌های کاراته بیستمین دوره بازی‌های آسیایی در ناگویا، تیم ایران یک نماینده دارد.

بر این اساس و در وزن منهای ۶۸ کیلوگرم، آتوسا گلشادنژاد دارنده مدال طلای جهان در دور نخست و در مبارزه‌ای سخت به مصاف سوباسا کاما از ژاپن رفت. آتوسا که در آغاز، عملکرد محتاطانه‌ای داشت، دو امتیاز از دست داد و در ادامه تلاش‌های او برای جبران کار، نتیجه نداشت و مغلوب شد.

با این اوصاف، گلشادنژاد برای حضور در جدول شانس مجدد باید در انتظار صعود نماینده ژاپن به فینال باشد؛ در غیر اینصورت، او حذف خواهد شد.

روز گذشته، فاطمه صادقی در کاتای انفرادی بانوان، یا یک پیروزی و تحمل دو شکست، از رسیدن به مدال بازماند.

رقابت‌های کاراته بازی‌های آسیایی ناگویا، سه‌شنبه و چهارشنبه نیز ادامه دارد.