شناسهٔ خبر: 79783376 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: اقتصاد آنلاین | لینک خبر

هک تلفن مشاور ماکرون توسط موساد / ماجرا چیست؟

یک مجله فرانسوی گزارش داد موساد موفق شده است تلفن همراه یک مقام فرانسوی را هک کند.

صاحب‌خبر -
هلو

مجله فرانسوی Challenges فاش کرد که سازمان جاسوسی رژیم اسرادیل (موساد) موفق شده است تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور امور شمال آفریقا و غرب آسیا در دفتر دیپلماتیک ریاست‌جمهوری فرانسه را هک کند.

این مجله به نقل از یک منبع دیپلماتیک فرانسوی گزارش داد که این نفوذ امنیتی در جریان یک بررسی معمول امنیتی کشف و مشخص شد که تلفن همراه این مشاور هدف جاسوسی سایبری قرار گرفته است.

 

در ادامه حتما بخوانید:
طعنه-عراقچی-به-وزیر-خارجه-فرانسه-اشک-تمساح-بس-است

طعنه عراقچی به وزیر خارجه فرانسه / اشک تمساح بس است

ماکرون-خواستار-بازگشایی-هرمز-شد-ماجرای-خط-لوله-عراق-چیست

ماکرون خواستار بازگشایی هرمز شد / ماجرای خط لوله عراق چیست؟

به گفته این منبع، عملیات مذکور از طریق یک حمله سایبری انجام شده است؛ کاتوتی با پیامی جعلی که تصور می‌کرد از سوی تشکیلات خودگردان فلسطین ارسال شده است مواجه شد، اما بعدا متوجه شد که آن پیام بخشی از یک عملیات هک بوده است.

وزارت امور خارجه فرانسه به‌طور رسمی درباره گزارش این مجله اظهارنظری نکرده است. این در حالی است که دفتر دیپلماتیک ریاست‌جمهوری فرانسه ضمن اشاره به وجود اشتباهاتی در روایت منتشر شده، صحت اطلاعات مذکور را تأیید نکرده است.

دورا کاتوتی در ماه فوریه گذشته، پست خود را به عنوان مشاور امور شمال آفریقا و خاورمیانه در دفتر دیپلماتیک کاخ الیزه آغاز کرد.

منبع: ایسنا

برچسب‌ها: