شناسهٔ خبر: 79774728 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

ستاره‌های بزرگ تنیس در جام دیویس

ستاره‌های بزرگ تنیس در جام دیویس برای صعود به فینال هشت تیمی شرکت خواهند کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، جام دیویس بخش مهمی از توجه دنیای تنیس را به خود اختصاص می‌دهد و برخلاف انتقادها و تردیدهایی که در سال‌های اخیر درباره جایگاه این رقابت قدیمی مطرح شده، تعدادی از سرشناس‌ترین بازیکنان جهان برای دفاع از پرچم کشورهای خود به میدان می‌روند.

جام دیویس در سال‌های اخیر با افزایش تعداد غیبت ستاره‌های بزرگ مواجه بوده است اما این روند در مرحله فعلی تا حد زیادی تغییر کرده و بسیاری از بازیکنان اصلی تیم‌های ملی تصمیم گرفته‌اند در دیدارهای حساس این هفته حضور داشته باشند.

رقابت‌های انتخابی در دو مرحله برگزار می‌شود. مسابقات هر مرحله در قالب دیدارهای دو روزه رفت‌وبرگشتی و در پنج بازی انجام می‌شود و تیم‌های پیروز مسیر صعود به فینال هشت تیمی جام دیویس را که قرار است در بولونیا برگزار شود، ادامه خواهند داد.

13 تیمی که در مرحله نخست به پیروزی رسیدند، راهی دور دوم انتخابی شدند و در این مرحله اسپانیا نیز به‌ عنوان تیم دارای سهمیه ویژه وارد رقابت‌ها شده است؛ امتیازی که به دلیل حضور این تیم در فینال سال گذشته به آن تعلق گرفت.

با این حال، اسپانیا در دیدار مقابل شیلی در سانتیاگو از حضور کارلوس آلکاراس بهره نمی‌برد. آلکاراس پیشتر اعلام کرده بود که قصد دارد در مقطعی از دوران حرفه‌ای خود جام دیویس را با اسپانیا فتح کند اما پس از بازگشت به تنیس در گرنداسلم آمریکا و پشت‌سر گذاشتن چهار ماه دوری به دلیل مصدومیت مچ دست، تصمیم گرفته است تعداد مسابقات خود را مدیریت کند.

تنیس ,

رافائل خودار، دانیل مریدا، خاومه مونار، مارتین لاندالوسه و پدرو مارتینس ترکیب اسپانیا را برای این دیدار تشکیل می‌دهند. مسابقه در زمین خاکی برگزار می‌شود و در تیم شیلی نیز آلخاندرو تابـیلو، کریستیان گارین، توماس باریوس ورا و ماتیاس سوتو حضور دارند.

یکی از نام‌های قابل توجه الکساندر زورف است. قهرمان جدید تنیس آزاد آمریکا پس از بازگشت از نیویورک، راهی هاله شده تا آلمان را در دیدار مقابل کرواسی همراهی کند. یانیک هانفمان، تیم پوتس و کوین کراویتس دیگر اعضای تیم آلمان هستند.

میشائیل کولمان، سرمربی آلمان، شاید انتظار داشت زورف پس از قهرمانی در نیویورک برای استراحت از حضور در جام دیویس انصراف دهد اما این بازیکن تصمیم گرفته در اختیار تیم ملی باشد و حضور او قدرت آلمان را افزایش داده است.

بن شلتون، نایب‌قهرمان تنیس آزاد آمریکا، نیز به وعده خود برای حضور در تیم ایالات متحده عمل کرده است. تیم آمریکا به سرمربیگری باب برایان در پراگ مقابل جمهوری چک قرار می‌گیرد. ییری لخچکا، یاکوب منسیک، ویت کوپریوا، پاتریک ریکل و آدام پاولاچک ترکیب تیم میزبان را تشکیل می‌دهند.

در تیم آمریکا نیز شلتون، تیلور فریتز، تامی پل، اتان کوئین و کریستین هریسون حضور دارند.

فلیکس اوژه الیاسیم نیز برای کانادا در دیدار مقابل فرانسه به میدان خواهد رفت. آرتور فری، نیمه‌نهاییست ویمبلدون، نیز در ترکیب بریتانیا برای دیدار مقابل اکوادور در لندن قرار گرفته است.

حضور این مجموعه از بازیکنان مطرح می‌تواند برای جام دیویس اهمیت زیادی داشته باشد؛ رقابتی که در سال‌های اخیر به دلیل غیبت تعدادی از چهره‌های بزرگ، جایگاه آن در تقویم تنیس با پرسش‌هایی مواجه شده بود. برخی منتقدان حتی درباره تناسب این مسابقات با ساختار مدرن تنیس ابراز تردید کرده بودند.

جام دیویس نخستین بار در سال 1900 با دیدار تیم‌های آمریکا و بریتانیا برگزار شد و از آن زمان به یکی از بزرگ‌ترین رقابت‌های سالانه تیمی در ورزش جهان تبدیل شده است. سال گذشته 157 کشور در این مسابقات شرکت کردند.

ایتالیا نیز مدافع عنوان قهرمانی است. این کشور سال گذشته در فینال‌های برگزار شده در بولونیا از عنوانی که در سال 2024 به دست آورده بود دفاع کرد؛ هرچند یانیک سینر، مرد شماره یک جهان، در دیدارهای تعیین‌کننده تیم ملی ایتالیا را همراهی نکرد.

سینر که به دلیل مصدومیت زانو مسابقات آزاد آمریکا را از دست داد، اکنون روند بازگشت به میادین را دنبال می‌کند. تصاویری که اخیراً در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرده، نشان می‌دهد او برای بازگشت به رقابت‌ها آماده می‌شود.

 

انتهای پیام/

 

برچسب‌ها: