شناسهٔ خبر: 79760270 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: جماران | لینک خبر

بارسلونا 7-2 راسینگ سانتاندر؛ عجب تیمی!

بارسلونا به لطف برتری مقتدرانه مقابل راسینگ سانتاندر، جایگاه خود را در صدر جدول لالیگا مستحکم کرد.

صاحب‌خبر -

جماران ورزشی؛ هفته ششم مسابقات فوتبال لالیگای اسپانیا چهارشنبه شب با دیدار تیم‌های بارسلونا و راسینگ سانتاندر در ورزشگاه نوکمپ پیگیری شد که بارسلونا با نتیجه 7 بر 2 به پیروزی رسید.

ژائو کانسلو در دقیقه 8 گل اول آبی‌واناری‌ها را به ثمر رساند و رافینیا در دقایق 25، 42 و 67 موفق به گلزنی شد. در ادامه آسیه ویلالیبره بازیکن تیم میهمان در دقیقه 36، به اشتباه دروازه خودی را گشود.

گابریل ژسوس و لامین یامال در دقایق 79 و 89 گل‌های بعدی بارسا را زدند تا دو گل ماگوته گیه و یاسیر زبیری در دقایق 30 و 65 برای راسینگ سانتاندر، در تعیین تیم برنده کاملاً بی‌اثر باشد.

بارسلونا که 28 گل طی شش هفته لالیگا به ثمر رسانده، با 18 امتیاز کامل این هفته‌ها صدرنشین ماند و سانتاندر با 7 امتیاز، رتبه دهم جدول مسابقات را به خود اختصاص داده است.

 

 

 

 

 

اخبار مرتبط

انتهای پیام

برچسب‌ها: