شناسهٔ خبر: 79682541 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ایلنا | لینک خبر

خلیفه اصل:

تراکتور برای جذب فاضلی به من زنگ زد

خلیفه اصل: سرمربی استقلال خوزستان پس از طلسم‌شکنی تاریخی مقابل تراکتور، علاوه بر تمجید از عملکرد درخشان و حساب‌شده شاگردانش، از جزئیات انتقال پدیده ۱۸ ساله تیمش به تبریز و مشکلات عجیب میزبانی اهوازی‌ها سخن گفت.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایلنا، امیر خلیفه اصل، سرمربی تیم فوتبال استقلال خوزستان بعد از کسب اولین پیروزی تیمش در لیگ برتر با خوشحالی در کنفرانس مطبوعاتی شرکت کرد و گفت: «بازی سختی مقابل تراکتور داشتیم. به بچه‌ها تبریک می‌گویم که با تمام وجود بازی کردند. بعد از شش هفته اولین پیروزی را به دست آوردیم و خداراشکر که مقابل تیم خوب، پرمهره و با تجربه تراکتور اولین برد را به دست آوردیم. به تمام عوامل تیمم خسته نباشید می‌گویم. به آقا جواد عزیز هم تبریک می‌گویم به خاطر بازی خوبی که تراکتور انجام داد و چیزی از ارزش های آنها کم نمی‌شود.»

او در پاسخ به پرسشی درباره پایان دادن به طلسم ۳۳۰۰ روزه عدم پیروزی برابر سرخ‌پوشان تبریزی اظهار داشت: «دیشب جلسه‌ای با بازیکنان داشتم و تمام این آمارها را گفتم. آن‌ها شکست نخورده بودند و کلین شیت داشتند و تیم مدعی قهرمانی هستند. خیلی خوب بازی کردیم و موقعیت‌های متعددی هم داشتیم. آنها هم می‌توانستند ما را شکست دهند اما تیم ما با یک بازی خوب و حساب شده حداکثر استفاده را از نقاط ضعف آنها داشت. بازیکنان جوان ما خدا را شکر در این ۶ هفته اعتماد به نفس بیشتری را به دست آورده‌اند.»

سرمربی استقلال خوزستان در واکنش به جدایی مرتضی فاضلی، پدیده جوان این تیم و پیوستنش به تراکتور گفت: «واقعیت را بخواهیم ما مشکلات زیادی در استقلال خوزستان داریم و از بهنام ابوالقاسم پور عزیز تشکر می‌کنم که پنجره ما را باز کرد و مجوز ملی هم گرفت که مشکلات سال‌های قبل بوده است اما امسال هیچ اتفاقی نیفتاده و هفته هفتم است که میزبانی نداشتیم و همینطور دریافتی هم نداشتیم. از بچه‌های سازمان لیگ و تهران متشکرم که اینجا میزبانی می‌کنیم. از تراکتور با من تماس گرفتند برای فاضلی و مشورت کردیم که به مدیریت باشگاه هم گفتم و به این نتیجه رسیدیم که او به تراکتور برود.»

وی در ادامه توضیحاتش پیرامون انتقال این بازیکن افزود: «من با فاضلی صحبت کردم و این تصمیم را در اختیار خود بازیکن گذاشتم که تصمیم گرفت برود. تراکتور تیم بزرگی است. برای او و تیم تراکتور آرزوی موفقیت دارم. او الان ۱۸ ساله است و آقا جواد به ایشان بازی داده است. ما باید به این جوانان اعتماد کنیم و فکر می‌کنم آقای نکونام عزیز به ایشان بازی بدهد. مطمئن باشید در ادامه از فاضلی بیشتر می‌شنوید. ما بازیکن داریم که ۱۶ ساله و ۱۸ ساله هستند و دارند بازی می‌کنند.»

همچنین خلیفه‌اصل در پاسخ به سوالی مبهم درباره سرنوشت میزبانی تیمش در اهواز و آوارگی سر سرخ‌پوشان خوزستانی عنوان کرد: «امروز قرار بود در اهواز بازی کنیم و نمی‌دانم چه اتفاقی رخ داد. نماینده سازمان لیگ ورزشگاه غدیر را دید و تایید نکرد. امیدوارم بعد از دو سال در اهواز میزبان باشیم. اگر می‌شد در اهواز میزبان باشیم، تا به اینجا چهار، پنج امتیاز بیشتر هم به دست می‌آوردیم.»

انتهای پیام/