شناسهٔ خبر: 79680341 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: میراث آریا | لینک خبر

نهمین جشنواره انگور ارومیه برگزار می‌شود

شهردار ارومیه گفت: نهمین جشنواره انگور ارومیه از ۱۹ تا ۲۹ شهریورماه برگزار می‌شود.

صاحب‌خبر -

به‌گزارش میراث آریا، آیدین رحمانی رضائیه، امروز، ۱۹ شهریورماه در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه پیرامون تشریح برنامه‌ها و اهداف نهمین جشنواره انگور ارومیه، با تأکید بر اینکه این جشنواره متعلق به عموم مردم است، اظهار کرد: جشنواره انگور برای ارومیه و مردم این شهر برگزار می‌شود و متعلق به گروه خاص یا نهاد مشخصی نیست.

شهردار ارومیه با قدردانی از تلاش‌های خبرنگاران و اصحاب رسانه افزود: خبرنگاران سفیران رسانه‌ای جشنواره انگور و تمامی رویدادهای شهری هستند و حضور و همراهی آنان می‌تواند در برگزاری هرچه مطلوب‌تر این جشنواره نقش مؤثری داشته باشد.

او با تأکید بر اهمیت نقش رسانه‌ها در ارتقای کیفیت برگزاری جشنواره گفت: خبرنگاران می‌توانند نقاط ضعف، نواقص و ایرادات احتمالی جشنواره را بدون تعارف و با هدف اصلاح و بهبود روند برگزاری به مدیریت شهری اطلاع دهند؛ چرا که نقد و پیشنهاد سازنده رسانه‌ها به بهتر برگزار شدن این رویداد کمک می‌کند.

رحمانی رضائیه همچنین با اشاره به جایگاه شورای اطلاع‌رسانی نهمین جشنواره انگور ارومیه تصریح کرد: شورای اطلاع‌رسانی جشنواره جایگاهی فراتر از یک ابلاغ است و باید از ظرفیت و توان رسانه‌ای اعضای این شورا برای انعکاس مطلوب رویداد استفاده شود.

او حمایت از ظرفیت‌های بومی را از مهم‌ترین اهداف نهمین جشنواره انگور ارومیه عنوان کرد و گفت: حفظ سنت‌های دیرینه، معرفی هویت، فرهنگ و تاریخ گذشتگان و حمایت از ظرفیت‌های بومی و فرهنگی ارومیه از محورهای اصلی برگزاری این جشنواره است.

شهردار ارومیه با اشاره به برنامه‌های پیش‌بینی‌شده برای نهمین جشنواره انگور اظهار کرد: امسال ۱۴ دهکده تخصصی در محل برگزاری جشنواره راه‌اندازی شده و برای نخستین بار دهکده‌های خیابان صنعت و سرمایه‌گذاری و خیابان غذا نیز رونمایی خواهند شد.

او افزود: ایجاد نمایشگاه خودروهای مناطق آزاد، راه‌اندازی دهکده سنتی با محوریت معرفی فرهنگ، آداب و رسوم مرتبط با انگور و فرآیند برداشت آن، از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی‌شده در این دوره از نهمین جشنواره انگور ارومیه است.

رحمانی رضائیه با بیان اینکه هدف اصلی از برگزاری جشنواره‌های انگور، معرفی نام ارومیه و ظرفیت‌های بالقوه این شهر در سطح ملی و بین‌المللی است گفت: حضور مسئولان، مقامات و مردم کشورهای مختلف در این رویداد اهمیت ویژه‌ای دارد و تاکنون بیش از ۱۵ کشور خارجی برای حضور در نهمین جشنواره انگور اعلام آمادگی کرده‌اند.

او همچنین از پیش‌بینی انعکاس گسترده این جشنواره در شبکه‌های تلویزیونی بین‌المللی، ملی و محلی خبر داد و افزود: مدیریت شهری تلاش دارد با بهره‌گیری از ظرفیت رسانه‌ها، جشنواره انگور را به بستری برای معرفی هرچه بیشتر ارومیه در عرصه‌های فرهنگی، گردشگری، اقتصادی و اجتماعی تبدیل کند.

شهردار ارومیه راه‌اندازی دهکده مادر و کودک را از دیگر برنامه‌های جدید نهمین جشنواره انگور عنوان کرد و گفت: در کنار برنامه‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی، والیبال خیابانی و مسابقات ورزشی ملی و منطقه‌ای نیز در این جشنواره برگزار خواهد شد.

رحمانی رضائیه با اشاره به حضور شرکت‌های دانش‌بنیان و پژوهشی و مشارکت دانشگاه‌های کشور و دانشگاه ارومیه در این رویداد اظهار کرد: نگاه ما به جشنواره انگور صرفاً برگزاری یک رویداد فرهنگی و اجتماعی نیست، بلکه تلاش داریم ظرفیت‌های علمی، پژوهشی، اقتصادی و فناورانه نیز در کنار این جشنواره فعال شود.

او ادامه داد: در همین راستا، برنامه‌ریزی برای برگزاری نخستین همایش ملی انگور ارومیه با مشارکت دانشگاه ارومیه در دهمین جشنواره انگور در دستور کار قرار گرفته است تا این رویداد در سال‌های آینده ابعاد علمی و تخصصی گسترده‌تری پیدا کند.

شهردار ارومیه برندسازی شهری را یکی از رویکردهای مهم مدیریت شهری دانست و گفت: برندسازی شهر ارومیه در دستور کار مدیریت شهری قرار دارد و جشنواره انگور می‌تواند یکی از مهم‌ترین ابزارها برای معرفی هویت، ظرفیت‌ها و توانمندی‌های این شهر در سطح کشور و جهان باشد.

او همچنین از اختصاص ایستگاه‌های ویژه حمل‌ونقل رایگان برای جابه‌جایی شهروندان به محل برگزاری نهمین جشنواره انگور خبر داد و افزود: تلاش شده است زمینه حضور آسان و گسترده شهروندان در این رویداد فراهم شود.

رحمانی رضائیه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تجربه برگزاری هشتمین جشنواره انگور ارومیه خاطرنشان کرد: هشتمین جشنواره انگور سال گذشته به شکل مطلوب برگزار شد و تلاش مدیریت شهری بر این است که نهمین دوره با استفاده از تجربه سال گذشته، با کیفیت و تنوع بیشتری برگزار شود.

انتهای پیام/