شناسهٔ خبر: 79523125 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی | لینک خبر

جشنواره عکس «زندگی در شهر» در اهر به خط پایان رسید

صاحب‌خبر -
جشنواره عکس «زندگی در شهر» به خط پایان رسید

اختتامیه جشنواره عکس «زندگی در شهر» ویژه کهن‌شهر اهر، با حضور جمعی از مسئولان شهرستان، مسئولان مدیریت شهری، هنرمندان و فعالان عرصه عکاسی در سالن اجتماعات شهرداری اهر برگزار شد و برگزیدگان این جشنواره معرفی شدند.

این جشنواره با همکاری شهرداری و شورای اسلامی شهر اهر و  اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و انجمن هنر عکاسی شهرستان اهر برگزار شد و با هدف ثبت و معرفی ظرفیت‌های تاریخی، فرهنگی و شهری کهن‌شهر اهر و انعکاس جلوه‌های زندگی شهری از نگاه عکاسان، پذیرای آثار علاقه‌مندان بود.

️در بخش‌های اصلی جشنواره، موضوعاتی همچون بافت تاریخی و قدیمی شهر، زیبایی‌های شهری و زندگی در کهن‌شهر اهر مورد توجه قرار گرفت. همچنین در بخش ویژه، پروژه‌های شهرداری در دوره ششم شورای اسلامی شهر به عنوان محور عکاسی تعیین شده بود.

️در پایان مراسم اختتامیه، برگزیدگان بخش‌های مختلف جشنواره معرفی شدند.

️برگزیدگان بخش دوربینی:
نفر اول: علی نوجوان
نفر دوم: بهنام قربانی
نفر سوم: پرویز گلی‌زاده

️برگزیدگان بخش موبایلی:
نفر اول: جیران صیادی
نفر دوم: معصومه محسنی
نفر سوم: حامد زارعی

️همچنین خانم بحرینی به عنوان برگزیده بخش ویژه شهرداری معرفی شد.

️این جشنواره در راستای تقویت نگاه هنری به ظرفیت‌های تاریخی، فرهنگی و شهری اهر و ایجاد زمینه‌ای برای معرفی جلوه‌های مختلف این کهن‌شهر از دریچه دوربین برگزار شد