شناسهٔ خبر: 79266746 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

در پاسخ به باشگاه خبرنگاران جوان؛ در پاسخ به باشگاه خبرنگاران جوان؛

واریز سود سهام عدالت تا هفته دولت + فیلم

رئیس اتاق تعاون ایران گفت: سود سهام عدالت مابقی ۱۴۰۳ و مرحله اول ۱۴۰۴ تا هفته دولت پرداخت می‌شود.

صاحب‌خبر -

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه‌کباری - بهمن عبداللهی رئیس اتاق تعاون ایران در نشست خبری امروز در پاسخ به سوال باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص پرداخت سود سهام عدالت گفت: سود سهام عدالت سال ۱۴۰۳ در دو نوبت در ۱۴۰۴ توزیع شد و تا هفته دولت سود سهام عدالت در ۱۴۰۴ توزیع می‌شود بیش از ۲۰ جلسه در شورای عالی بورس برای عرضه سهام عدالت در بورس برگزار و دستورالعمل مصوب به دولت ارسال شد.

وی افزود:دولت آن را به معاونت حقوقی رییس جمهور واگذار کرد و نکاتی گوشزد کرد، در شورای عالی بورس این نکات اصلاح و به مجلس ارسال شد تا نمایندگان اظهارنظر کنند؛ قریب به یک ماه است که این دستورالعمل در اختیار مجلس است و جلسات متعددی برگزار کرده‌اند برخی نمایندگان خواستار اصلاح دستورالعمل هستند وقتی کمیته مربوطه در مجلس به جمع‌بندی رسید، جلسه نهایی به ریاست نیکزاد برگزار و نظرات مجلس به شورای عالی بورس ارائه می‌شود تا اصلاح، تصویب و ابلاغ شود.

او گفت::نهایتا دستورالعمل پایانی ملاک آزادسازی سهام عدالت خواهد بود ولی نباید سهم تعاونی‌ها از سهام عدالت حذف شود.

<div id="video-display-embed-code_21559134"><script type="text/JavaScript" src="https://www.yjc.ir/fa/news/play/embed/9117279/21559134?width=400&height=300"></script></div>