شناسهٔ خبر: 79105243 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: خبرآنلاین | لینک خبر

استاندار اردبیل: بسترهای حضور سرمایه‌گذاران خارجی در استان فراهم است

استاندار اردبیل گفت: اردبیل دارای ظرفیت‌های بسیاری در حوزه‌های کشاورزی، صنعت، معدن و گردشگری برای سرمایه‌گذاری و کارآفرینی است و اشتراکات دینی و فرهنگی ما با کشور ترکیه فرصت‌های مناسبی برای توسعه همکاری‌ها ایجاد می‌کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان اردبیل، مسعود امامی یگانه استاندار اردبیل امروز در نشست با رسانه‌های ترکیه‌ در اردبیل با بیان اینکه روابط مناسبی بین ایران و ترکیه برقرار است، اظهار کرد: علاقه‌مندی اهالی استان اردبیل به ترکیه با توجه به تسلط بر زبان این کشور، سفر به ترکیه و حضور سرمایه‌گذاران استان اردبیل در ترکیه و بالعکس می‌تواند روابط استان با ترکیه را بیش از پیش افزون کند.

استاندار اردبیل تولید ۴% از محصولات کشاورزی کشور، وجود گلخانه‌های بزرگ، قرار گرفتن استان در بین ۹ منطقه گردشگری کشور و وجود چشمه‌های آبگرم طبیعی را از ظرفیت‌های مهم استان ذکر کرد.

امامی یگانه افزود: تعامل در حوزه گردشگری با ترکیه یکی از مهم‌ترین موضوعات مورد پیگیری بوده و در این راستا برای برقراری پرواز اردبیل - استانبول تلاش می‌شود.

وی با اشاره به فعالیت هزار و ۲۰۰ واحد صنعتی در استان ادامه داد: تولیدات مختلفی در حوزه ماشین‌آلات سنگین در استان انجام می‌شود که می‌توان این ماشین‌آلات را به ترکیه نیز صادر کرد.

استاندار اردبیل ادامه داد: در حوزه تولید فولاد نیز استان در مسیر توسعه قرار دارد و در خصوص لاستیک‌سازی نیز ۲۵ تا ۳۰ درصد لاستیک سبک و سنگین کشور در اردبیل تولید و به کشورهای همسایه صادر می‌شود.

امامی یگانه با اشاره به رایزنی با نماینده ایران در ترابزون ترکیه گفت: تلاش می‌کنیم در خصوص سرمایه گذاری برای اجرای باغات مدرن تفاهم نامه منعقد کنیم.

استاندار اردبیل: بسترهای حضور سرمایه‌گذاران خارجی در استان فراهم است

وی توسعه زیرساخت‌های ارتباطی از جمله خط ریلی، بزرگراه‌ها و وجود معادن مس، مولیبدن و طلا در استان را یادآور شد و افزود: این ظرفیت‌ها در جذب سرمایه‌گذاران خارجی موثر است.

استاندار اردبیل همچنین به اجرای انرژی تجدیدپذیر در استان به میزان ۱۵۰ مگاوات اشاره کرد و افزود: این حوزه زمینه‌ساز جذب سرمایه‌گذاران خارجی است.

امامی یگانه اظهار کرد: استان اردبیل آماده افزایش مراودات فرهنگی و مذهبی خصوصا با علویان است و می‌توانیم در طول سال تعامل و ارتباطات با این گروه‌های مذهبی داشته باشیم.

وی گفت: استان اردبیل با دارا بودن ۵۳ شرکت دانش‌بنیان آماده مراودات علمی و آکادمیک بین نخبگان استان و کشور ترکیه است.

استاندار اردبیل: بسترهای حضور سرمایه‌گذاران خارجی در استان فراهم است