شناسهٔ خبر: 79105174 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

تسویه مطالبات فروشگاه‌های کالابرگ تا ۲۵ تیر انجام شد / تمدید مهلت اتصال به شبکه ملی کالابرگ

معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تسویه تمامی مطالبات فروشگاه‌های طرف قرارداد طرح کالابرگ تا ۲۵ تیرماه خبر داد و اعلام کرد فروشگاه... معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تسویه تمامی مطالبات فروشگاه‌های طرف قرارداد طرح کالابرگ تا ۲۵ تیرماه خبر داد و اعلام کرد فروشگاه‌های زنجیره‌ای و واحد‌های بزرگ تا پایان شهریور و سایر فروشگاه‌های خرد تا پایان آذر فرصت دارند به شبکه ملی کالابرگ و سامانه صندوق فروشگاهی متصل شوند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری آنا از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، یعقوب اندایش با اشاره به روند پرداخت مطالبات فروشگاه‌های طرف قرارداد کالابرگ بیان‌داشت: براساس منابعی که از بانک مرکزی به حساب وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی می‌رسد پرداختی‌های فروشگاه‌های طرف قرارداد از ۱۷ دی ماه ۱۴۰۴ تا اواخر خرداد به طور مرتب و به صورت روزانه تسویه شده است. بعد از آن بر اساس وصولی منابع طی یک تا دو هفته تسویه شده است و امروز نیز تا تاریخ ۲۵ تیرماه براساس منابع وصولی همه مطالبات فروشگاه‌ها تسویه شد.

وی با اشاره به برخی مشکلات در روند پرداخت مطالبات، ادامه داد: حساب بانکی برخی فروشگاه‌ها در بانک‌هایی بود که به مشکل برخورده بودند و این دسته فروشگاه‌ها تا این لحظه وصول قطعی را نداشته‌اند، اما با پیگیری‌های انجام‌شده روند پرداخت انجام و مبلغ کالابرگ به حساب این دسته فروشگاه‌ها نیز واریز خواهد شد.

معاون وزیر تعاون همچنین تاکید کرد که روند پرداخت‌ها به فروشگاه‌های طرف قرارداد کالابرگ به طور مستمر و طی روز‌های آتی در حال انجام است و انتظار است فروشگاه‌ها همکاری لازم را داشته باشند. در روز‌های آینده که وصول منابع دولت تسریع یافت، تسویه‌ها مستمرا انجام خواهد شد و جای نگرانی نیست.

اندایش در بخش دیگری از سخنان خود خبر داد: ما به فروشگاه‌های زنجیره‌ای و شرکت‌های حقوقی که چند شعبه دارند و فروشگاه‌های خردی که بالاتر از یک میلیارد تومان فروش کالابرگی در ماه دارند تا پایان شهریور مهلت دادیم تا با سامانه فروشگاهی به شبکه ملی کالابرگ متصل شوند.

معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: باقی فروشگاه‌های خردی که پایین‌تر از یک میلیارد تومان فروش کالابرگی در ماه دارند تا آخر آذرماه فرصت خواهند داشت که حتما سامانه صندوق فروشگاهی نصب کنند و رصد و پایش آنها از طریق شبکه ملی کالابرگ انجام شود.

انتهای پیام/