صاحبخبر - تهران/ واحد مرکزی خبر/ سیاسی 1393/05/19
عضو دفتر سیاسی جنبش حماس شنبه شب اعلام کرد رژیم صهیونیستی هیچ گونه تمایل واقعی برای پایان دادن به درگیری ها و برقراری آتش بس در نوار غزه از خود نشان نمی دهد.
موسی ابومرزوق که عضو هیئت فلسطینی در گفتگوهای غیر مستقیم با رژیم صهیونیستی در قاهره است ، گفت تل آویو همچنان در اجرای حقوق و خواسته های فلسطینی ها طفره می رود و به صورت کاملا عمدی وقت کشی می کند .
ابو مرزوق افزود هیئت فلسطینی مدت زیادی در قاهره نخواهد ماند و اگر هیئت صهیونیستی
گفتگوها را به طو جدی پیگیری نکند بی تردید درساعات آینده تصمیمات مهم و حساسی درباره سرنوشت گفتگوها گرفته خواهد شد .
از طرف دیگر سامی ابو زهری سخنگوی جنبش حماس گفت فرصت موفقیت گفتگوها در قاهره بسیار ضعیف است .
به گزارش خبرگزاری فرانسه از قاهره ، قرار است هیئت فلسطینی مستقر در قاهره امروز با سرلشکر محمد التهامی رئیس سازمان اطلاعات مصر در قاهره دیدار کند .
پیش بینی می شود یک هیئت اسرائیلی به منظور از سرگیری گفتگوهای غیر مستقیم با هیئت
فلسطینی متشکل از نمایندگان فتح ، حماس و جهاد اسلامی امروز وارد قاهره شود .
بنا بر اعلام منابع فلسطینی اگر هیئت اسرائیلی وارد قاهره نشود ، هیئت فلسطینی به منظور
رایزنی با رهبران فلسطین قاهره را ترک می کند .
کشمکش ها برای ازسرگیری گفتگوهای غیر مستقیم و تلاش برای آتش بس در غزه در حالی ادامه دارد که منابع فلسطینی اعلام کردند جنگنده های اسرائیلی روز شنبه 50 بار مناطق مختلف نوار غزه را هدف قرار دادند و دستکم نه فلسطینی در این حملات به شهادت رسیدند.
ارتش اسرائیل هم اعلام کرد گروههای فلسطینی از روز شنبه بیش از 70 موشک از غزه به
اسرائیل شلیک کردند که به زخمی شدن دو اسرائیلی منجر شد .
148/106/
∎