شناسهٔ خبر: 7904477 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: شبستان | لینک خبر

برگزاری جشن ولایت علوی، اکمال دین نبوی در ۲۰۰ بقعه متبرکه گیلان

خبرگزاری شبستان:معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف گیلان اظهار کرد: ویژه برنامه جشن ولایت علوی، اکمال دین نبوی در ۲۰۰ بقعه متبرکه گیلان برگزای می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، محمد قاسم پور، معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف گیلان در نشست خبری که امروز(29 شهریور) در این اداره کل در رشت برگزار شد، با اشاره به  برگزاری جشن« ولایت علوی، اکمال دین نبوی» برای پنجمین سال متوالی در بقاع متبرکه سراسر کشور، اظهار کرد: این ویژه برنامه در سال جاری در 200 بقعه متبرکه گیلان اجرا می‌شود.

 

وی ترویج فرهنگ غدیر، تعمیق سطح اعتقادات مردم به ویژه جوانان در حوزه ولایت، بهره گیری از ظرفیت بقاع متبرکه برای رساندن پیام غدیر را از اهداف جشن ولایت علوی، اکمال دین نبوی برشمرد و گفت: این طرح از اول مهر، همزمان با روز عرفه، آغاز شده و تا 10 مهر ادامه دارد.

 

معاون فرهنگی و اجتماعی اوقاف گیلان به روز شمار دهه ولایت در ایام برگزاری جشن ولایت علوی اشاره کرد و افزود: ولایت و نیایش، ولایت و اطاعت، ولایت و قرآن، ولایت و بصیرت، ولایت، ایثار و شهادت، ولایت و جوانان و ولایت و معرفت، ولایت و وقف، ولایت و بانوان و ولایت و مودت عنوان‌های ایام برگزاری جشن ولایت علوی، اکمال دین نبوی هستند.

 

وی برگزاری دعای عرفه، نماز عید قربان، دعای کمیل را از برنامه‌های روزهای اول و دوم دهه ولایت در بقاع متبرکه گیلان اعلام و اظهار کرد: در روز سوم این دهه که ولایت و قرآن نامیده شده، قرائت دعای ندبه، برگزاری محافل انس با قرآن کریم و نشست‌های تبیین جایگاه قرآن در سبک زندگی اسلامی با دعوت از سخنرانان برجسته تدارک دیده شده است.

 

قاسم پور همچنین از برگزاری همایش‌های ولایت و بصیرت ویژه کارکنان اوقاف و خانواده‌های آنان خبر داد و گفت: در روز پنجم غبارروبی امامزادگان و قبور مطهر شهدا، تکریم خانواده‌های شهدا، برگزاری یادواره شهدای مدفون در جوار امام زادگان و محافل شب خاطره و قرائت وصایای شهدا انجام می‌شود.

 

 وی برگزاری جشن تکلیف دختران و جشن ولادت امام هادی(علیه السلام) را از برنامه‌های روز ولایت و جوانان در این دهه خواند و خاطرنشان کرد: در روز ششم دهه ولایت که به عنوان ولایت و معرفت نامگذاری شده، جشن ولادت امام هادی(علیه السلام) و مراسم قرائت حدیث شریف کسا در بقاع متبرکه شاخص استان برگزار می‌شود.

 

معاون فرهنگی و اجتماعی اوقاف گیلان برگزاری نشست‌های صنفی با موضوع وقف، افتتاح ایستگاه‌های همه واقف باشیم در امامزادگان و قباع شاخص گیلان را از دیگر برنامه‌های اوقاف گیلان اعلام و اضافه کرد: در عصر روز عید غدیر همایش بانوان ولایی در بقاع شاخص گیلان برگزار می‌شود.