شناسهٔ خبر: 78997743 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه دنیای‌اقتصاد | لینک خبر

به‌ پاس حماسه تشییع امام مجاهد شهید صورت گرفت

پیام قدردانی رهبر معظم انقلاب از ملت عراق

رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی با تکریم مراجع عظام، نخبگان، سران قبائل و آحاد جوانان غیرتمند و مردم عراق در آفرینش حماسه‌ پرمعنای تشییع پیکر قائد شهید انقلاب اسلامی در اعتاب مقدسه، این تشییع ‌میلیونی و بی‌نظیر از «علمدار مقاومت» را جلوه‌ای تمام‌عیار از همدلی و اخوت و هم‌مرامی بین دو ملت عراق و ایران برشمردند و تاکید کردند: حضور چند ده‌میلیونی هم در ایران و هم در عراق آن هم به مناسبت تشییع و بدرقه‌ امام مجاهد شهید اعلی‌الله‌مقامه‌الشریف، فصل جدیدی از بیداری و نقش‌آفرینی برای تغییر معادلات از پیش‌ساخته‌‌ مستکبران را رقم زد.

صاحب‌خبر -

متن فارسی پیام حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای به این شرح است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

به محضر شریف مراجع عظام، علمای معزز و اساتید و فضلای حوزات علمیه و دانشگاه‌ها، اندیشمندان و نخبگان گرانقدر، اُمرا و سران قبایل و شیوخ عشایر و سران طوایف و مردم بزرگوار و با محبت و جوانان غیرتمند و شریف سرزمین مظلوم عراق سلام و تحیت و تکریم و تقدیر وافر می‌فرستیم. مردم مؤمن عراق که از نعمت عظیم همجواری و میزبانی آل‌الله صلوات‌الله‌و‌سلامه‌علیهم‌اجمعین در اعتاب مقدسه برخوردارند، با سابقه درخشانی از فرهنگ و بهره‌مندی از پشتوانه‌ای معنوی و هدایت‌بخش چون حوزه‌ نورانی و کهن نجف اشرف و عملکرد مجاهدانه در جبهه مقاومت،‌ در استقبال از قائد عظیم‌الشأن شهید اعلی‌الله مقامه‌الشریف همچون ملت ایران حماسه‌ای عظیم و پرمعنا و آکنده از سوز و گداز آفریدند.

عراق، از آن روزی که قدوم مبارک مولایمان امیرالمؤمنین صلوات‌الله‌و‌سلامه‌علیه بر خاک آن قرار گرفت، سرزمینی مبارک شد و به‌زودی مردمانش با افتخار تمام، طوقِ محبت و ولایت آن حضرت و اولاد طاهرینشان صلوات‌الله‌وسلامه‌علیهم‌اجمعین را بر گردن خود می‌آویزند. دوران‌های تسلط جباران و حکام ظالم بر این سرزمین هیچ‌گاه نتوانست گوهر ناب ولایت و محبت به عترت طیبه را از قلوب این مردم بزداید. از همین‌رو بعد از زوال حکومت بعثی، رویداد عظیم پیاده‌روی اربعین رخ داد و چون از عمق جان مردم با ایمان برمی‌آمد، روزبه‌روز گسترش یافت، و دقیقا به همین جهت آنگاه که این مردم دیدند فرزند مظلوم و شهید امیرالمؤمنین و سیدالشهداء صلوات‌الله وسلامه‌علیهما بعد از سال‌ها دوری ظاهری از اعتاب مقدسه، این بار با پیکری شبیه به حسین و مادرش و برادرش به طواف مراقد منوره می‌آید، با تمام وجود قدوم او را گرامی داشتند.

از سوی دیگر این تشییع‌میلیونی و بی‌نظیر از علمدار مقاومت، جلوه‌ای تمام عیار از همدلی و اخوت و هم‌مرامی بین دو ملت عراق و ایران را نشان داد. بی‌تردید سران استکبار با دل‌هایی هراسان، تصاویر صحنه‌های باشکوه این اجتماع عظیم در عراق را مشاهده کردند و دیدند که چگونه سرمایه‌گذاری‌های کلانی که برای تخریب رابطه‌ دو ملت به عمل آورده بودند پوچ و بی‌اثر از آب در آمد. این حضور چند ده‌میلیونی هم در ایران و هم در عراق آن هم به مناسبت تشییع و بدرقه‌ امام مجاهد شهید اعلی‌الله‌مقامه‌الشریف، فصل جدیدی از بیداری و نقش‌آفرینی برای تغییر معادلات از پیش‌ساخته مستکبران را رقم زد. اینک شیطان بزرگ، آمریکای جنایتکار فهمیده است که استمرار حضور بی‌دردسر و سلطه‌گرانه‌اش بر منطقه، خیالی خام بیش نیست.

به زودی بار دیگر آغوشِ گشوده‌ ملت کریم عراق و عشایر و طوایف خونگرم و با محبت آن به روی زائران مشتاق زیارت اربعین و از جمله انبوهی که به نیابت از آقای شهید ایران زیارت می‌کنند، با خاطره‌ این تشییع شکوهمند و بزرگ‌مردی که شاید سال‌ها آرزوی تشرف به اعتاب مقدسه را در دل می‌پروراند، درآمیخته و شعار پر از حقیقت «حُبُ‌ الحسین یَجمَعُنا» را به رخ همگان خواهد کشید و ان‌شاءالله دعای سرورمان عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف برای امنیت و برکت و پیشرفت ملت عراق را در پی خواهد داشت؛ بِمَنِهِ و کَرَمِه.

سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای / ۲ صفر المظفر  ۱۴۴۸ /  ۲۶  تیر  ۱۴۰۵