شناسهٔ خبر: 78823243 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ویجیاتو | لینک خبر

ایندی ناوارت برای حضور در دنیای مارول اعلام آمادگی کرد

صاحب‌خبر -

ایندی ناوارت (Inde Navarrette)، بازیگر فیلم Obsession، اعلام کرد که به حضور در دنیای سینمایی مارول علاقه‌مند است و در همین راستا با جیک شرایر، کارگردان ریبوت X-Men، دیدار کرده است.

ناوارت در گفت‌وگویی جدید با Nylon در پاسخ به این سؤال که آیا حاضر است در یک فیلم مارول بازی کند، گفت: «حتماً.» همچنین گزارش شده که او علاوه بر جیک شرایر، با مایکل مان، کارگردان فیلم Heat 2، نیز جلسه‌ای داشته است.

این بازیگر ۲۵ ساله از جیک شرایر و مایکل مان در کنار رایان کوگلر و گرتا گرویگ به‌عنوان کارگردان‌هایی نام برد که دوست دارد در آینده با آن‌ها همکاری کند.

با این حال، پروژه بعدی او از پیش مشخص شده است. ناوارت در فیلم Invertigo به کارگردانی ماتیاس هوئن بازی کرده؛ اثری که داستان گروهی از نوجوانان را روایت می‌کند که پیش از افتتاح رسمی یک ترن هوایی وارد آن می‌شوند، اما پس از نقص فنی، صدها متر بالاتر از زمین گرفتار شده و برای بقا تلاش می‌کنند.

او همچنین درباره احتمال ساخت دنباله Obsession گفت ترجیح می‌دهد این فیلم ادامه مستقیمی نداشته باشد. به گفته ناوارت، ایده ساخت یک مجموعه آنتولوژی با داستان‌ها و شخصیت‌های متفاوت، همان‌طور که کری بارکر مطرح کرده، جذاب‌تر است.

ناوارت در پایان تأکید کرد که با وجود برنامه کاری فشرده، از این فرصت‌ها استقبال می‌کند و می‌خواهد ثابت کند موفقیت فیلم Obsession تنها یک اتفاق موقتی نبوده است.

برچسب‌ها: