شناسهٔ خبر: 78774663 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

حضور وزیر کابینه نامیبیا در تهران برای وداع با قائد شهید

چارلز موبیتا وزیر کابینه ریاست جمهوری نامیبیا، از مهمانان مراسم وداع با رهبر شهید با عباس عراقچی دیدار کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، «چارلز موبیتا»، وزیر کابینه ریاست‌جمهوری نامیبیا، که به منظور ادای احترام به پیکر مطهر رهبر شهید و همچنین دیدار با مقامات جمهوری اسلامی ایران به تهران سفر کرده است، امروز جمعه با «سید عباس عراقچی»، وزیر امور خارجه کشورمان دیدار و گفت‌وگو کرد.

سید عباس عراقچی , تشییع امام شهید , تشییع رهبر شهید , تشییع آیت‌الله‌العظمی سید علی خامنه‌ای , بدرقه آقای شهید ایران ,

 این سفر در فضای همدلی و همبستگی با ملت ایران در ایام سوگواری انجام شده و مقام نامیبیایی ضمن حضور در مراسم تشییع پیکر قائد شهید، بر عمق روابط تاریخی و دوستانه دو کشور تأکید کرد.

 

در این دیدار، عراقچی ضمن قدردانی از حضور وزیر کابینه نامیبیا در این ایام، بر عزم جمهوری اسلامی ایران برای ادامه مسیر و آرمان‌های رهبر شهید و نیز توسعه همکاری‌های دوجانبه با کشورهای آفریقایی تأکید کرد. 

وزیر کابینه ریاست جمهوری نامیبیا با ابلاغ مراتب همدردی و همبستگی رئیس جمهور، دولت و مردم این کشور با دولت و مردم ایران، شهادت رهبر شهید انقلاب اسلامی و جمعی از مقام‌ها و مردم ایران در جریان جنگ تحمیلی آمریکایی-صهیونیستی را تسلیت گفت.

موبیتا با تجلیل از ایستادگی دولت و مردم ایران در مقابل تهدیدات نظامی و فشارهای اقتصادی، تصریح کرد: دولت و مردم نامبیا برای مواضع اصولی ایران و پافشاری بر مسیر استقلال  کشور ارزش ویژه‌ای قائل هستند.

وی همچنین با اشاره به پیشینه روابط دوستانه بین ایران و نامبیا، بر عزم این کشور برای تقویت روابط در حوزه‌های مختلف با ایران تاکید کرد.

 

انتهای پیام/