شناسهٔ خبر: 78612740 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: فرارو | لینک خبر

جاده چالوس یکطرفه شد

سرپرست مدیریت راه‌های مازندران گفت: تردد در محورهای هراز، سوادکوه و کیاسر به صورت دوطرفه و روان در جریان است.

صاحب‌خبر -

علی صادقی، سرپرست مرکز مدیریت راه‌های مازندران از یک‌طرفه شدن مسیر جنوب به شمال محور کندوان و آزادراه تهران‌شمال به منظور تخلیه بار ترافیکی خبر داد.

وی اظهار داشت: مسیر جنوب به شمال محور کندوان و آزادراه تهران‌شمال به منظور تخلیه بار ترافیکی مسدود و یک‌طرفه شده است. در حال حاضر تردد در مسیر شمال به جنوب این محورها باز بوده و ترافیک در محدوده‌های سیاه‌بیشه و ولی‌آباد به صورت نیمه‌سنگین گزارش شده است.

صادقی در ادامه با اشاره به وضعیت سایر محورهای استان تصریح کرد: تردد در محورهای هراز، سوادکوه و کیاسر به صورت دوطرفه و روان در جریان است و هیچ پدیده خاص جوی که موجب اختلال در رفت‌وآمد شود، مشاهده نمی‌شود.

سرپرست مرکز مدیریت راه‌های مازندران در پایان تأکید کرد که این محدودیت‌ها با هدف کاهش بار ترافیکی و تسهیل در تردد مسافران اعمال شده است و از رانندگان خواست با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و احتیاط کامل در جاده‌ها تردد کنند.

مرکز کنترل ترافیک پلیس راه استان با شماره ۲۱۸۲۴۴۳۴ و ۲۱۸۲۴۴۲۰ و با پیش شماره ۰۱۱ به طور شبانه روز آماده پاسخگویی در خصوص وضعیت راه‌های استان است.

 

 

منبع : ایرنا

برچسب‌ها: