شناسهٔ خبر: 78523175 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

کره‌جنوبی بزرگ‌ترین رزمایش سالانه خود را آغاز کرد

نیروی هوایی کره‌جنوبی روز جمعه بزرگ‌ترین رزمایش سالانه خود با نام «عقاب اوج‌گیر» را برای افزایش آمادگی رزمی و تمرین مقابله با تهدیدهای احتمالی آغاز کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، خبرگزاری «یونهاپ» به نقل از مقام‌های نظامی گزارش داد که این رزمایش تا جمعه آینده ادامه خواهد داشت و انواع مختلفی از هواپیماها در آن شرکت می‌کنند؛ از جمله جنگنده‌های رادارگریز اف-۳۵، هواپیماهای هشدار زودهنگام و کنترل هوابرد ای-۷۳۷ و هواپیماهای سوخت‌رسان کی‌سی-۳۳۰.

رزمایش «عقاب اوج‌گیر» بزرگ‌ترین تمرین مستقل نیروی هوایی کره‌جنوبی محسوب می‌شود و امسال بیش از ۲۱۰ نفر از پایگاه هوایی «چونگجو» در آن مشارکت دارند.

یک مقام نیروی هوایی کره‌جنوبی اعلام کرد: «ما به تمرین‌های پروازی برای عملیات زمان صلح خواهیم پرداخت و رزمایش‌های هوایی مشترک با آمریکا، از جمله در چارچوب رزمایش‌های پرچم آزادی و سپر آزادی اولچی را افزایش خواهیم داد.»

این رزمایش‌ها بر افزایش توان پاسخ‌گویی به تهدیدهای هوایی و زمینی و بهبود هماهنگی میان انواع مختلف هواگردها در یک عملیات مشترک تمرکز خواهد داشت. نیروها طی این رزمایش‌ها تمرین‌های شناسایی و رهگیری اهداف دوربرد، حمله به محل حملات دشمن و خنثی‌سازی پیش‌دستانه اقدامات تهاجمی پیش از آغاز آن‌ها را انجام خواهند داد.

همچنین ۱۰ پرسنل نظامی از کشورهای عربستان سعودی، لهستان، ترکیه، انگلیس و چند کشور دیگر برای مشاهده این رزمایش دعوت شده‌اند.

انتهای پیام

برچسب‌ها: