شناسهٔ خبر: 78517542 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: تقریب | لینک خبر

مولوی نیازی:

دفاع از مظلومان و ایستادگی در برابر ظلم، مسئولیتی دینی و اخلاقی است

مولوی نیازی با استناد به آیه ۷۵ سوره نساء، بر ضرورت حمایت از مظلومان، حفظ وحدت و تقویت روحیه امید در جامعه تأکید کرد و ایستادگی در برابر ظلم و بی‌عدالتی را از مهم‌ترین وظایف دینی و اخلاقی مسلمانان برشمرد.

صاحب‌خبر - به گزارش حوزه استان‌های خبرگزاری تقریب،  مولوی نیازی،امام‌جمعه مسجد جامع بلال مشهد با استناد به آیه ۷۵ سوره مبارکه نساء، بر ضرورت دفاع از مظلومان و مقابله با ظلم و تعدی تأکید کرد و سکوت در برابر ستم را زمینه‌ساز گسترش بی‌عدالتی و تهدیدکننده کرامت انسانی دانست.

وی با اشاره به شرایط کنونی، تصریح کرد: جوامع اسلامی بیش از هر زمان دیگری نیازمند بیداری، همبستگی و استقامت هستند و جامعه‌ای که بر محور حق و عدالت حرکت کرده و به خداوند متعال توکل داشته باشد، در برابر فشارها و تهدیدها استوار خواهد ماند.

امام‌جمعه مسجد جامع بلال مشهد با بیان اینکه عالمان دین همواره مردم را به بصیرت، وحدت و پایداری در مسیر حق دعوت کرده‌اند، اظهار داشت: حفظ آرامش، تقویت روح امید، یاری رساندن به آسیب‌دیدگان و ایستادگی در برابر ظلم، از مهم‌ترین مسئولیت‌های اخلاقی و دینی جامعه اسلامی به شمار می‌رود.

وی در پایان با دعا برای برقراری امنیت، عدالت و عزت در جوامع انسانی، از خداوند متعال خواست دل‌های مؤمنان را در مسیر حق و راستی استوار بدارد.

انتهای پیام/