شناسهٔ خبر: 78434077 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: عصرخودرو | لینک خبر

چری تیگو ۹ در مالزی رونمایی شد

عصر خودرو- شرکت Chery شعبه مالزی در مراسمی رسما از کراس‌اوور Tiggo ۹ رونمایی کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش پایگاه خبری «عصرخودرو»، عدد 9 در صنعت خودرو چین بیشتر مختص محصولات لوکس است، مدل تیگو 9 هم در بالاترین رده کراس‌اوور های سری تیگو قرار می‌گیرد. شرکت چری مدل های Tiggo 7 Pro ، Tiggo 8 و Tiggo 8 Pro در مالزی عرضه می‌کند.


قبلا شعبه چری در مالزی اعلام کرده بود که تیگو 9 با پیشرانه پلاگین هیبرید CSH عرضه خواهد شد اما فعلا ورژن بنزینی 2.0T AWD وارد این کشور شده و نسخه پلاگین‌هایبرید یا PHEV در آینده عرضه خواهد شد. پیشرانه 2.0T در واقع همان موتور 2 لیتری 4 سیلندر توربوشارژ از نوع TGDi مدل تیگو 8 پرو است که 256 اسب‌بخار قدرت و 390 نیوتن‌متر گشتاور تولید می‌کند. این خودرو مجهز به گیربکس 7 سرعته دوکلاچه است. باید به این موضوع اشاره کرده تیگو 8 پرو عرضه شده در مالزی مدل محرک جلو یا همان دیفرانسیل جلو است اما تیگو 9 با سیستم تمام چرخ محرک یا AWD عرضه می‌شود که دارای 7 حالت رانندگی شامل نرمال، اسپرت، ماسه، گِل، یخ و آفرود است. همچنین شتاب صفر تا 100 کیلومتر بر ساعت خودرو 9.3 ثانیه طول می‌کشد.


تیگو 9 دارای رینگ های 20 اینچ است و تایر زاپاس زیر خودرو قرار دارد، فاصله خودرو تا زمین هم 205 میلی‌متر است. طول و عرض تیگو 9 با کابین 7 صندلی به ترتیب 4810 و 1925 میلی‌متر است که یعنی به ترتیب 88 و 65 میلی‌متر از تیگو 9 پرو بزرگتر است. فاصله دو محور هم 2.8 متر اعلام شده که 90 میلی‌متر از تیگو 8 پرو بیشتر است. صندوق عقب در حالت عادی 144 لیتر فضا دارد که با خوابیدن صندلی های ردیف سوم فضا به 448 لیتر می‌رسد، در ادامه با خوابیدن صندلی های ردیف دوم فضای بار به 2065 لیتر افزایش پیدا می‌کند.


کابین تیگو 9 یا به اختصار T9 کاملا مشکی بوده و دارای یک نمایشگر مرکزی 15.6 اینچ با کیفیت 2.5K و یک کلاستر دیجیتال 10.25 اینچ و هدآپ‌دیسپلی است که توسط تراشه Qualcomm Snapdragon 8155 پشتیبانی می‌شود. خودرو دارای سیستم وایرلس Apple CarPlay و Android Auto و یک پد شارژ وایرلس 50 وات با تهویه یا همان خنک کننده است.

امکانات لوکس و قابلیت های ایمنی خودرو شامل موارد زیر است:
. شیشه های آکوستیک
. روکش چرمی مصنوعی
. صندلی راننده برقی 10 حالته با حافظه و عملکرد خوش‌آمد گویی
. صندلی سرنشین جلو با تنظیم برقی 6 حالته
. صندلی های جلو دارای تهویه و گرم‌کن و ماساژور
. تهویه و گرم‌کن صندلی های ردیف دوم
. صندلی سرنشین جلو دارای کنترل های Boss Switch
. تهویه مطبوع 2 کاناله اتوماتیک با فیلتر N95 و قابلیت تنظیم سرعت فن برای ردیف دوم
. پرده های آفتاب‌گیر ردیف دوم
. سیستم خنک کنندگی باکس کنسول وسط
. سانروف کلی با آفتاب‌گیر جمع شونده
. سیستم صوتی Sony با 14 اسپیکر
. تعداد 10 ایربگ از جمله ایربگ های کناری، ایربگ زانوی راننده و ایربگ های مرکزی ردیف جلو
. سیستم کمک رانندگی ADAS سطح 2.5 با 33 ویژگی مختلف
. سیستم کمک پارک با دوربین پانوراما 540 درجه
. سیستم کمک پارک اتوماتیک

اگر این مدل جدید با پکیج معمول چری در مالزی عرضه شود شامل گارانتی 7 سال یا 150 هزار کیلومتر همراه با 5 سال سرویس رایگان خواهد بود که در صورت ارائه پکیج ویژه از این بیشتر هم می‌شود.