شناسهٔ خبر: 78412801 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ویجیاتو | لینک خبر

دیوید جفی: God of War Laufey افتضاح به نظر می‌رسد و نمی‌فروشد

صاحب‌خبر -

دیوید جفی، خالق اصلی مجموعه God of War، واکنش تندی به معرفی بازی جدید این فرنچایز نشان داده و معتقد است پروژه تازه سونی با استقبال گسترده‌ای روبه‌رو نخواهد شد.

جفی در جریان یکی از پخش‌های زنده خود درباره بازی جدید God of War اظهار نظر کرده و گفته است:

«به نظرم افتضاح به نظر می‌رسد. فکر نمی‌کنم فروش خوبی داشته باشد.»

اظهارات او پس از رونمایی از God of War: Laufey مطرح شده است؛ پروژه‌ای که برخلاف نسخه‌های اصلی، روی شخصیت دیگری تمرکز دارد و کریتوس نقش اصلی آن نیست.

جفی معتقد است فاصله گرفتن از کریتوس و تمرکز روی شخصیت‌های دیگر می‌تواند برای بسیاری از طرفداران قدیمی مجموعه جذاب نباشد. او همچنین نسبت به جهت‌گیری کلی پروژه ابراز تردید کرده و گفته مطمئن نیست این بازی بتواند موفقیت نسخه‌های اصلی گاد آو وار را تکرار کند.

با این حال، نظرات جفی لزوما به معنای وجود مشکل در پروژه نیست. او سال‌هاست در توسعه مجموعه God of War نقشی ندارد و آخرین همکاری مستقیمش با این فرنچایز به دوران پلی‌استیشن ۲ بازمی‌گردد. از آن زمان تاکنون هدایت مجموعه در اختیار کوری بارلاگ و تیم Santa Monica Studio بوده است.

در مقابل، بسیاری از طرفداران در شبکه‌های اجتماعی از ایده گسترش دنیای گاد آو وار و روایت داستان شخصیت‌های جدید استقبال کرده‌اند. همچنین سونی اخیرا تأیید کرده که داستان کریتوس همچنان ادامه خواهد داشت و بازی‌های اصلی این مجموعه متوقف نخواهند شد.

در حال حاضر هیچ آمار یا نشانه‌ای وجود ندارد که بتوان بر اساس آن عملکرد تجاری God of War: Laufey را پیش‌بینی کرد و اظهارات جفی صرفاً دیدگاه شخصی او درباره پروژه محسوب می‌شود. با این حال، انتقاد یکی از خالقان اصلی God of War از آینده این مجموعه، بدون شک بحث‌های زیادی را میان طرفداران به راه انداخته است.