شناسهٔ خبر: 78205833 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فدراسیون آماتوری ورزش کارگری | لینک خبر

برگزاری سمینار کمک‌های اولیه و احیای قلبی-ریوی (CPR) در مبارکه | فدراسیون آماتوری ورزش کارگری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی

صاحب‌خبر -
به گزارش روابط عمومی هیأت ورزش کارگری استان اصفهان _ سمینار آموزشی کمک‌های اولیه و احیای قلبی-ریوی (CPR) روز جمعه ۲۵ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۵، با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی، کانون بسیج ورزشکاران شهرستان و هیئت ورزش کارگری و اداره ورزش و جوانان شهرستان مبارکه، انجمن بدنسازی و پرورش اندام استان اصفهان، در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مبارکه برگزار شد.
در بخشی از این برنامه، با حضور مهندس تیغ‌ساز، رئیس و سرکار خانم شیخان، نایب‌رئیس هیئت ورزش کارگری استان اصفهان، آقایان کاظمی، سرپرست اداره ورزش و جوانان شهرستان ،حیدری، رئیس هیئت ورزش کارگری شهرستان و امانی، دبیر انجمن بدنسازی و پرورش اندام کارگری استان اصفهان، معارفه کمیته‌های انجمن بدنسازی و پرورش اندام کارگری شهرستان مبارکه انجام شد.
این سمینار با تدریس استاد محمدعلی کریمیان، مدرس دانشگاه و مربی هلال‌احمر، با حضور ۱۱۳ نفر از ورزشکاران، مربیان و فعالان ورزشی برگزار شد و با استقبال مطلوب شرکت‌کنندگان همراه بود.
در این دوره، مباحث کاربردی از جمله اصول کمک‌های اولیه، احیای قلبی‌ریوی، مدیریت فوریت‌های ورزشی و شیوه‌های صحیح امدادرسانی در محیط‌های ورزشی، به‌صورت تئوری و عملی آموزش داده شد. هدف از برگزاری این برنامه، ارتقای سطح آگاهی، آمادگی و توانمندی فعالان ورزشی در مواجهه با حوادث و شرایط اضطراری عنوان شد.همچنین در این مراسم، آقایان صادقی، دبیر هیئت، سلجوقی، عضو هیأت‌رئیسه و عسگری، مسئول کمیته آموزش هیئت بدنسازی و پرورش اندام استان اصفهان به همراه جمعی از اعضا و مسئولان آن هیئت حضور داشتند.در پایان این سمینار نیز گواهینامه حضور به شرکت‌کنندگان اهدا شد.