منصور رحمانیان روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: براساس تحلیل آخرین نقشه های پیش یابی هواشناسی از بعد از ظهر امروز با نفوذ تدریجی زبانه پر فشار به سواحل شمالی کشور و گذر موج تراز میانی جو در استان البرز به تدریج افزایش ابر در این استان خواهیم داشت.
وی ادامه داد:دراین مدت زمان، در برخی ساعات احتمال رگبار و رعد و برق و در برخی مناطق بارش تگرگ، گاهی وزش باد شدید وجود دارد.
رحمانیان خاطرنشان کرد: درجاده های کوهستانی نیز در برخی ساعات گرد وخاک و مه غلیظ پیش بینی می شود.
وی اظهار کرد: این سامانه تا اوایل هفته آینده در استان البرز فعال است.
مدیرکل هواشناسی البرز یاد آور شد: از امروز چهارشنبه تا روز شنبه هفته آینده کاهش محسوس دما در البرز به وجود می آید.
این مسوول کمترین و بیشترین دمای هوای البرز در این مدت زمان را بین 11تا 31درجه سانتی گراد پیش بینی کرد.
رحمانیان یاد آور شد: حداقل و حداکثر سرعت وزش باد در البرز از روز چهارشنبه هفته جاری تا شنبه هفته آینده بین 52 تا 60 کیلومتر بر ساعت پیش بینی می شود.ک/3
7410/ 61551/1042
پیش بینی تگرگ، گرد وخاک و باد شدید برای البرز
کرج-ایرنا- مدیرکل هواشناسی البرز گفت: در دو روز آینده بارش تگرگ، وزش باد شدید و گرد وخاک برای این استان پیش بینی می شود.
صاحبخبر -