صاحبخبر - ُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُتهران / خبرگزاری صدا و سیما / سیاسی 1394/06/22
دولت فراری یمن امروز یکشنبه اعلام کرد در مذاکرات صلح با انصارالله که ماه ژوئن تحت نظارت سازمان ملل آغاز شد، شرکت نخواهد کرد.
عبد ربه منصور هادی، رئیس جمهور فراری یمن تحت فشار انصارالله که از یک سال پیش صنعا، پایتخت این کشور را تحت کنترل خود درآورده است، مجبور شد به ریاض پناه ببرد.
به گزارش خبرگزاری رویترز از صنعا، ائتلاف عربی سنی به سرکردگی عربستان سعودی که از اواخر ماه مارس حملات هوایی خود را به مواضع انصارالله آغاز کرده است، امیدوار است انصارالله را به پذیرش قطعنامه سازمان ملل که ماه آوریل به تصویب رسید، وادارد.
این قطعنامه از انصارالله می خواهد که مشروعیت رئیس جمهور عبدربه منصورهادی را به رسمیت بشناسند و از شهرهای بزرگ یمن عقب نشینی کنند.
خبرگزاری سبا در پایگاه اینترنتی خود اعلام کرد: « دولت تأیید می کند تا زمانی که شبه نظامیان (انصارالله) قطعنامه 2216 سازمان ملل را به رسمیت نشناسند و اجرای بی قید و شرط آن را نپذیرند، در هیچ نشستی شرکت نخواهد کرد.»
این مذاکرات قرار بود هفته آینده از سر گرفته شود.
175/153
∎