شناسهٔ خبر: 76976256 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: تقریب | لینک خبر

کاظمی:

مردم ما در مقابل فتنه بزرگ دنیای استکبار ایستادند/وظیفه ما آگاهی‌بخشی به نسل جدید است

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه جنگ ۸ ساله را فراموش نخواهید کرد که تمام دنیا گردهم آمدند تا ما را نابود کنند، اما جوانان ما ایستادند و ایستادگی کردند، گفت: امروز هم مثل گذشته مردم ما در مقابل فتنه بزرگ دنیای استکبار و عده‌ای وطن فروش و خائنی که دستشان به خون مردم آلوده شده، ایستادند.

صاحب‌خبر - به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، علیرضا کاظمی در مراسم نواختن زنگ انقلاب در دبیرستان دخترانه هاجر منطقه ۱۱ شهر تهران، ضمن گرامیداشت ياد شهدای حوادث تروریستی گفت: امروز، ۱۲ بهمن آغاز و طلیعه سقوط یک حکومت دیکتاتور و ظالم و برده و بنده دنیای استکبار بود که امام با سال‌ها مبارزه در بهمن ۱۳۵۷ به بار نشاند و بعد از ۱۴ سال تبعید و مبارزه خستگی ناپذیر با اتکا به مردم پای بر میهن گذاشت و با حضور میلیونی مردم جشن پیروزی انقلاب گرفته شد، اینگونه پایه‌های رژیم ظالم و منحوس پهلوی فرو ریخت و در ۲۲ بهمن پیروزی جشن گرفته شد.

وی با بیان اینکه جشن امروز مرور خاطرات شیرین گذشته است که به دست مردم غیور و متدین کشورمان ایجاد شد که بعد از ۲۵۰۰ سال سلطه پادشاهی، نظام مردمی را پایه ریزی کردند افزود: مهمترین وظیفه ما این است که دانش آموزان را به ظلم و ستمی که امام فریاد زدند آگاه کنیم و اهداف شکل گیری انقلاب را مرور کنیم. مرور کنیم چه چیزی مردم را به پیروزی رساند؛ مردمی که بدون سلاح در مقابل رژیم شاه به پیروزی رسیدند.

کاظمی با بیان اینکه رهبر انقلاب بار‌ها فرمودند آنچه ما را به پیروزی رساند ایمان مردم به خدا و وحدت و انسجام مردم حول رهبر انقلاب بود ادامه داد: اگر تمام انقلاب‌ها را بررسی کنیم سابقه ندارد مردم بدون اسلحه مقابل رژیمی پیروز شوند، اما مردم ما پیروز شدند. انقلابی که مردم آن تقریبا ۱۰۰ درصد به آن رای دادند، انقلاب اسلامی بود. جمهوری اسلامی یک انقلاب فرهنگی مبتنی بر قرآن و اسلام و رهایی از دنیای استکبار بود و امروز بعد از ۴۷ سال در مقابل دنیای استکبار ایستاده و هزاران فتنه را خنثی کرده است.

وی با بیان اینکه جنگ ۸ ساله را فراموش نخواهید کرد که تمام دنیا گرد هم آمدند تا ما را نابود کنند، اما جوانان ما ایستادند و ایستادگی کردند گفت: امروز هم مثل گذشته مردم ما در مقابل فتنه بزرگ دنیای استکبار و عده‌ای وطن فروش و خائنی که دستشان به خون مردم آلوده شده، ایستادند.

کاظمی با بیان اینکه امروز تمام دنیای رسانه غرب در یک جنگ شناختی تلاش می‌کند ذهن جوانان ما را درگیر کند افزود: امروز نمونه نسل جدید انقلاب را می‌بینیم، حضور، تلاش‌ها و موفقیت‌های علمی شما پاسخ محکمی به یاوه گویی‌های دشمن است.

وزیر آموزش و پرورش افزود: درود می‌فرستیم به تک تک شمایی که از ما جلوترید. در جریان اعتکاف ثابت کردید دشمن در فضای رسانه شایعه پراکنی می‌کند، اما این نسل متدین‌تر و انقلابی‌تر پای کار انقلاب ایستاده و در راهپیمایی ۲۲ بهمن نیز ثابت خواهیم کرد آگاه‌تر از گذشته پای انقلاب هستیم.

وی ادامه داد: در اعتکاف ۸۰۰ هزار دانش آموز معتکف شدند، اینها دانش آموزان همین کشورند، در این تعداد دهه نودی‌ها از دهه ۸۰ و ۷۰‌ ها بیشتر بودند که نشان می‌دهد نسل جوان آگاهترند. این ثمره نقش پذیری و فعالیت‌های گروهی شما است که با تلاش بسیج و اتحادیه دانش‌آموزی انجام شده است.

کاظمی گفت: باید در این فرصت تربیتی بتوانیم گذشته کشورمان را به نسل جدید منتقل کنیم.

انتهای پیام/