شناسهٔ خبر: 76971013 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: کرج امروز | لینک خبر

در سطح کلانشهرهای کشور؛

آتش‌نشانان کرجی بر سکوی سوم رشته کراس‌فیت ایستادند

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج گفت: تیم کراس‌فیت این سازمان با نمایش توان بدنی بالا و آمادگی عملیاتی مثال‌زدنی، موفق شد در نخستین دوره مسابقات قهرمانی کراس‌فیت کلانشهرهای کشور، مقام سوم تیمی را از آن خود کند.

صاحب‌خبر -

جابر خوشگرد در گفت‌وگو با پایگاه خبری مدیریت شهری کرج، اظهار کرد: نخستین دوره مسابقات قهرمانی کلانشهرهای کشور در رشته کراس‌فیت، به میزبانی آتش‌نشانی شهرداری تهران و با حضور ۱۱ تیم از کلانشهرهای تهران، کرج، اصفهان، شیراز، قم، کرمان، زاهدان، یزد، قزوین، همدان و اردبیل برگزار شد.

وی افزود: در پایان این رقابت‌ها، تیم آتش‌نشانی شهرداری تهران، شیراز و کرج به ترتیب صاحب مقام اول تا سوم تیمی کشور را کسب کردند.

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج بیان داشت: تیم آتش‌نشانی کرج در این مسابقات با حضور  محمدصادق انصاری، مهدی افشار و حسن زیارانی به میدان رفت و با عملکردی قابل تقدیر، میان تیم‌های قدرتمند کلانشهرهای کشور، بر سکوی سوم این رقابت‌ها ایستاد.

خوشگرد با تبریک این افتخارآفرینی گفت: توجه به ورزش‌های تخصصی و افزایش آمادگی جسمانی آتش‌نشانان، نقش مستقیمی در ارتقای توان عملیاتی، سرعت عمل و کاهش آسیب‌های شغلی دارد و سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج، ورزش را یکی از ارکان اصلی حفظ ایمنی ماموریت‌ها و سلامت نیروهای عملیاتی می‌داند.

وی اضافه کرد: سرمایه‌گذاری در حوزه ورزش کارکنان، به‌ویژه در رشته‌هایی مانند کراسفیت که شباهت زیادی به شرایط واقعی عملیات‌های امدادی دارد، موجب افزایش آمادگی نیروها در مواجهه با حوادث سخت و پرخطر شده و این رویکرد با جدیت در سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج ادامه خواهد داشت.