شناسهٔ خبر: 76960786 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: خبر ورزشی | لینک خبر

افشاگری بازیکنان استقلال: حق با ساپینتو است...

بازیکنان استقلال ادعای ریکاردو ساپینتو را تایید کرده و مدعی شدند از بابت نگرفتن پاداش پیروزی های اخیر، حرف سرمربی آبی پوشان کاملاً درست است.  

صاحب‌خبر -

ریکاردو ساپینتو در کنفرانس مطبوعاتی قبل از جدال با پیکان به صراحت مشغول انتقاد از علی تاجرنیا شد و تاکید کرد پاداش پیروزی‌های اخیر استقلال هنوز به آنها پرداخت نشده است.  

ساپینتو در شرایطی این حرف‌ها را بر زبان آورد که شاگردانش پس از برگزاری آخرین جلسه تمرینی خود راهی هتل شدند تا اردوی شبانه روزی برای جدال یکشنبه ۱۲ بهمن مقابل پیکان را استارت بزنند ولی مصاحبه طوفانی سرمربی خود را خواندند و اتفاقاً کاملاً با او هم نظر بودند.  

استقلالی‌ها تاکید داشتند ریکاردو ساپینتو در مورد پاداش‌ها کاملاً درست می‌گوید چون آنها از بابت شکست دادن المحرق بحرین، سپاهان اصفهان و استقلال خوزستان هنوز هیچ دریافتی نداشته‌اند. البته بعضی از افراد نزدیک به مدیریت استقلال هم مدعی‌اند قوانین پرداخت پاداش به بازیکنان در لیگ بیست و پنجم متفاوت از قبل شده و شرایط دیگری را می‌طلبد.  

بیشتر بخوانید: احضار ساپینتو به کمیته انضباطی قطعی شد