وحید فاضلی در گفتوگو با خبرگزاری آنا، در خصوص اینکه گلگهر در ۸ بازی اخیر خود ۱۹ امتیاز گرفته و به عنوان یکی از مدعیان قهرمانی در هفته بیست و یکم لیگ برتر میزبان پرسپولیس خواهد بود، اظهار داشت: تیم گلگهر بازی به بازی پیش میرود و تلاش میکنیم تا روند خوبی را که در این هفتههای پیدا کردیم ادامه دهیم.
وی ادامه داد: بازی گذشته را مقابل فولاد از دست دادیم، اما همانند دیدارهای قبل از آن که برنده شدیم و پشت سر ما قرار دارد، بازی با فولاد هم پشت سر ماست و داستان آن تمام شده است. همه تلاش خود را میکنیم تا شخصیت بزرگی که تیم گلگهر دارد در بازیهای باقیمانده نشان دهیم. همه بازیها سخت خواهند بود و بازی آسانی در انتظار گلگهر نیست.
مربی تیم گلگهر با اشاره به اینکه بازی با پرسپولیس اهمیت زیادی دارد، عنوان کرد: پرسپولیس همیشه تیم بزرگی بوده و نتایج اخیر این تیم را ملاک قرار نمیدهیم. پرسپولیس تیمی با ذهنیت قهرمانی است و در تمامی دیدارهای خود به دنبال برتری است، چون یکی از مدعیان همیشگی قهرمانی بوده و خواهد بود. در این بازی سخت و حساس تلاش میکنیم طبق برنامه پیش برویم تا نتیجه خوبی بگیریم.
وی در مورد غایبان گلگهر مقابل پرسپولیس خاطرنشان کرد: اریک بایناما و آمادونی کمالوف به دلیل مصدومیت در این بازی غایب هستند. بایناما را در چند بازی اخیر نداشتیم. اگر کمالوف مصدوم نبود، به ما کمک زیادی میکرد، چون سرعت خوبی دارد. بایناما هم با حضورش به خط حمله تیمش کمک میکرد. امیر جعفری مدافع خوب تیم هم در این بازی محروم است.
فاضلی در خصوص اینکه گلگهر با حضور در کورس قهرمانی چقدر به کسب جایگاه نخست میاندیشد، تصریح کرد: تیم گلگهر به معنای واقعی کلمه، تیم خوب و متحدی است. روزهای خوبی را رقم زدیم و باید از یک جایی به بعد تلاش مضاعفی داشته باشیم، چون هر چه جلوتر برویم حریفان با انگیزه بیشتری مقابل ما قرار میگیرند. میطلبد ما هم تلاش بیشتری از خود نشان دهیم تا بتوانیم یکی از مدعیان باقی بمانیم.
انتهای پیام/