شناسهٔ خبر: 76951736 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

10 بهمن ماه در لرستان چگونه گذشت؟

مهم‌ترین اخبار و رویدادهای استان لرستان در 10 بهمن ماه از نظر شما می‌گذرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از لرستان، بسته خبری 10 بهمن ماه 1404، مهم‌ترین رویدادها و اخبار استان و شهرستان‌ها در حوزه‌های مختلف سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و انتظامی مورد توجه قرار گرفته است. تازه‌ترین اخبار مرتبط با فعالیت مسئولان، اقدامات اجرایی، رویدادهای میدانی و مسائل مهم شهری و منطقه‌ای که در طول امروز منتشر شده‌اند، گردآوری شده تا مخاطبان در کوتاه‌ترین زمان، در جریان مهم‌ترین خبرهای روز استان قرار گیرند.

مهم‌ترین اخبار منتشرشده در 24 ساعت گذشته در خبرگزاری تسنیم استان لرستان عبارتند از:

مهم‌ترین اخبار منتشرشده در دیگر رسانه‌های لرستان عبارتند از‌:

کشف 632 تخلف زیست‌محیطی در لرستان

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست لرستان گفت: در 9 ماه اول سال 632 فقره تخلف زیست‌محیطی کشف و 424 متخلف شناسایی شد.

کامران فرمان‌پور؛ با اشاره به آمار 9 ماهه تخلفات زیست‌محیطی اظهار کرد: مأموران یگان حفاظت محیط‌زیست استان موفق به کشف 632 فقره تخلف زیست‌محیطی و شناسایی 424 متخلف شدند.

وی با اشاره به آمار تفکیکی تخلفات افزود: از جمله موارد کشف شده، 370 مورد مربوط به آلودگی‌های محیط‌زیستی در حوزه‌های آب، خاک، هوا و پسماند بوده است.

120 میلیارد تومان برای شبکه فاضلاب شهر «چمن سلطان» الیگودرز هزینه شد

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان گفت: 120 میلیارد تومان برای احداث شبکه فاضلاب شهر «چمن سلطان» الیگودرز از محل اعتبارات ملی هزینه شد.

نورالدین نوریزدان افزود: 2 کیلومتر خط انتقال، 15 کیلومتر شبکه جمع آوری اصلی و فرعی برای احداث این تصفیه خانه ایجاد شده و هزار و 200 فقره انشعاب با جمعیتی حدود سه هزار نفر زیر پوشش آن قرار گرفته است.

وی ادامه داد: ظرفیت این تصفیه خانه 500 متر مکعب در روز بوده که از محل اعتبارات ملی شرکت برای ساخت این پروژه هزینه شده است.

سرآسیایی مربی خیبر شد

سرمربی پیشین سایپا عضو کادرفنی خیبر شد.

با نظر سیدمهدی رحمتی سرمربی تیم فوتبال این باشگاه و موافقت مسعود عبدی مالک باشگاه، مجتبی سرآسیایی به‌عنوان عضو جدید کادر فنی خیبر خرم‌آباد معرفی شد.

وی سابقه حضور در کادر فنی تیم‌های گل‌گهر سیرجان، ذوب‌آهن اصفهان و فجر شهید سپاسی را دارد و هم‌چنین سرمربیگری سایپا را نیز بر عهده داشته است.

وجود 1146 دستگاه مکانیزه کشاورزی حفاظتی در لرستان

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به تجهیزات موجود برای کشاورزی حفاظتی گفت: در حال حاضر 670 دستگاه کارنده مستقیم و 476 دستگاه خاک‌ورز حفاظتی در استان داریم.

ندا محمدی؛ با اشاره به اینکه کشاورزی حفاظتی یک نظام مدیریتی پایدار است که می‌تواند به افزایش تولید در بخش زراعت منجر شود اظهار کرد: از مجموع 783 هزار هکتار اراضی زراعی استان، حدود 600 هزار هکتار معادل 76 درصد، دیم است که ظرفیت بسیار مناسبی برای گسترش کشاورزی حفاظتی محسوب می‌شود.

انتهای پیام/