شناسهٔ خبر: 76948299 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

دستگیری عوامل شبکه سازمان یافته مسلح اغتشاشات اخیر در شهرستان کهگیلویه

تعداد ۹ نفر از عاملان هدایتگر و لیدر‌های مسلح محوری اغتشاشات اخیر در شهرستان کهگیلویه شناسایی و دستگیر شدند.

صاحب‌خبر -

به گزارش دفاع‌پرس از کهگیلویه و بویراحمد، سازمان اطلاعات سپاه استان کهگیلویه و بویراحمد اعلام کرد؛ ۹ نفر از عاملان هدایتگر و لیدر‌های مسلح محوری اغتشاشات اخیر در شهرستان پس از رصد اطلاعاتی و پیگیری‌های مستمر و شناسایی توسط سازمان اطلاعات سپاه استان کهگیلویه و بویراحمد در عملیات‌هایی جداگانه بازداشت شدند.

 

 

براساس اطلاعات به دست آمده و اعترافات عناصر بازداشت شده، مشخص شد این افراد در قالب دو تیم و یک شبکه سازمان یافته مسلح، قصد حمله مسلحانه و تیراندازی به سمت مامورین، تخریب اماکن دولتی و تهییج و تشویق اغتشاشگران برای حمله به مراکز درمانی، انتظامی و نظامی نقش موثری داشته‌اند که در اجرای اقدامات خود ناکام ماندند.

بر اساس این گزارش؛ با تلاش سربازان گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات سپاه استان کهگیلویه و بویراحمد، اقدامات اطلاعاتی و هماهنگی دستگاه قضایی و نیز هم افزایی سایر دستگاه‌های امنیتی بخش مهمی از عناصر اصلی شبکه تروریستی آمریکایی- صهیونیستی، در سطح استان زیر ضربه قرار گرفتند.

همچنین در روز‌های آتی فیلم مربوط به دستگیری لیدر اصلی این شبکه خرابکار مسلح و اعترافات بازداشت شدگان منتشر خواهد شد.

انتهای پیام /