شناسهٔ خبر: 76948488 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

مدیرکل راه و شهرسازی مازندران خبر داد

شناسایی ۳۱۷ واحد مسکونی در مازندران در اجرای طرح مسکن‌ اجاره‌ای

مدیرکل راه و شهرسازی مازندران گفت: تاکنون ۳۱۰ واحد مسکونی در اجرای طرح مسکن اجاره‌ای دولت در این استان شناسایی شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، جابر حسن‌زاده امشب _جمعه دهم بهمن_ در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به طرح مسکن اجاره‌ای اظهار کرد: وزارت راه و شهرسازی طرحی برای کاهش بار اجاره بر دهک‌های یک تا شش ارائه کرده است.

وی با بیان اینکه بر اساس طرح، تا پایان سال‌جاری باید ۱۰ هزار واحد مسکونی تملک و در اختیار مردم قرار گیرد، افزود: بر پایه توزیع سهمیه استانی، سهمیه مازندران ۲۹۰ واحد مسکونی اعلام شده است که تا کنون ۳۱۷ واحد شناسایی شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی مازندران با اشاره به اینکه تاکنون ۱۷۷ واحد تملک و در سامانه مسکن‌سازی بارگذاری شده‌اند، گفت: حدود ۱۴۰ واحد باقی مانده‌اند که انتظار می‌رود تا هفته جاری تملک شوند و این واحدها نیز در سامانه بارگذاری شوند.

حسن‌زاده با تاکید بر اینکه افراد دارای حداکثر پنج سال از ازدواج گذشته و جزو دهک‌های یک تا شش مجاز به استفاده از این طرح هستند، اظهار داشت: بهای اجاره این واحدها بر اساس دهک خانوار و میانگین اجاره منطقه تعیین می‌شود که دهک‌های یک و دو، ۳۵ درصد میانگین اجاره منطقه، دهک‌های سه و چهار، ۴۵ درصد میانگین اجاره منطقه، دهک‌های پنج و شش، ۵۵ درصد میانگین اجاره منطقه است.

وی با بیان اینکه حداکثر اجاره دریافتی از جانب دولت برای این واحدها، برای همه دهک‌ها، تا حداکثر پنج سال است، یادآور شد: پس از پایان این مدت واحدها به دولت تحویل داده می‌شود و دوباره افرادی جدید برای سکونت معرفی می‌شوند.

این مسئول مطرح کرد: هدف طرح کاهش بخشی از بار اجاره‌ای مردم است و امید می‌رود طرح موفق باشد و در سال‌های آینده واحدهای بیشتری به بهره‌برداری برسد تا مردم از آن بهره‌مند شوند.