شناسهٔ خبر: 76944263 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شهرآرانیوز | لینک خبر

قسد: با دولت سوریه توافق آتش‌بس حاصل شد

نیرو‌های دموکراتیک سوریه موسوم به (قسد) اعلام کرد که توافق آتش‌بس با دولت موقت سوریه حاصل شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش شهرآرانیوز، نیرو‌های دموکراتیک سوریه موسوم به (قسد) امروز جمعه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که توافق آتش‌بس بین دولت موقت سوریه و نیرو‌های قسد بر اساس یک توافق جامع حاصل شده است.

قسد افزود: بر اساس توافق در مورد فرآیند ادغام مرحله‌ای نیرو‌های نظامی و اداری با دولت سوریه به تفاهم رسیده‌ایم.

دولت موقت سوریه نیز با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: این توافق با هدف حفظ تمامیت ارضی سوریه، اجرای حاکمیت قانون و دستیابی به یکپارچگی کامل در منطقه از طریق تقویت همکاری بین طرف‌های درگیر و متحد کردن تلاش‌ها برای بازسازی کشور صورت می‌گیرد. 

در این بیانیه آمده است که این توافق شامل عقب‌نشینی نیرو‌های نظامی از نقاط درگیری و ورود نیرو‌های امنیتی وابسته به وزارت کشور به مراکز شهر‌های حسکه و قامشلی برای تقویت ثبات و آغاز روند ادغام نیرو‌های امنیتی در منطقه است.

منبع: تسنیم