شناسهٔ خبر: 76937133 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایلنا | لینک خبر

وزیر میراث‌فرهنگی:

شرایط دشوار امروز ناشی از فشار تحریم‌ها، تحمیل هزینه‌های دفاعی و پیامدهای جنگ است

وزیر میراث‌فرهنگی: وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به وضعیت اقتصادی کشور گفت: شرایط دشوار امروز ناشی از فشار تحریم‌ها، تهدیدهای خارجی، تحمیل هزینه‌های دفاعی و پیامدهای جنگ است و همه اینها مدیریت امور را برای دولت پیچیده کرده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایلنا، سیدرضا صالحی امیری روز پنجشنبه نهم بهمن ماه در نشست شورای اداری شهرستان پلدختر بر لزوم همدلی و انسجام ملی تاکید کرد و اظهار داشت: اختلافات حزبی و سیاسی فاصله میان مردم و مسئولان را افزایش می‌دهد بنابراین باید در شرایط کنونی با همکاری همه نهادها و پاسخگویی به مطالبات مردم از بحران‌ها عبور کرد. 

وی افزود: باید برای توسعه اقتصادی و اجتماعی و ارتقای معیشت و اشتغال مردم، همه ظرفیت و توان‌ها بسیج شوند و اولویت اصلی مسئولان پاسخگویی به مطالبات به حق مردم باشد. 

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: اختلافات سیاسی، حزبی و فردی در شرایط کنونی کشور نه تنها کمکی به حل مشکلات نمی‌کند بلکه می‌تواند به ایجاد شکاف میان مردم و مسئولان منجر شود. 

صالحی امیری با تاکید بر اینکه اعتراضات مردم باید به رسمیت شناخته و از اغتشاش تفکیک شود ادامه داد: در مدیریت بحران اخیر، هم دولت و هم نهادهای امنیتی با توجه به این تفکیک عمل کردند و تلاش شد ضمن احترام به حق اعتراض مردم، با اغتشاشگران و کسانی که قصد بر هم زدن نظم و امنیت داشتند برخورد قانونی صورت گیرد. 

وی با بیان اینکه دشمن در تلاش است از طریق روایت‌سازی دروغین و بمباران رسانه‌ای فضای روانی جامعه را تحت تاثیر قرار دهد، اظهار داشت: رسانه‌های بیگانه طی روزها و هفته‌های گذشته جریان گسترده‌ای برای ایجاد ترس و نگرانی بین مردم شکل داده‌اند، اما مسئولان باید با اقناع‌سازی و توضیح واقعیات، پاسخگو باشند و اجازه ندهند دشمن از این فضا سوء استفاده کند. 

صالحی امیری بیان داشت: دولت در تلاش است ضمن تحمل این فشارها، به مشکلات معیشتی، اشتغال و خدمات عمومی پاسخ دهد و کاستی‌ها را جبران کند، اما پذیرش واقعیت‌های موجود و همکاری همه نهادها، کارشناسان و مردم برای رسیدن به نتیجه مطلوب ضروری است. 

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در بخش دیگری از سخنان خود به ظرفیت‌های تاریخی، فرهنگی و گردشگری استان لرستان اشاره کرد و گفت: لرستان تنها یک محدوده جغرافیایی نیست بلکه یک تمدن با پیشینه فرهنگی عظیم است و با دارا بودن آثار بسیار و فرصت‌های تاریخی می‌تواند نقش مهمی در معرفی فرهنگ و تاریخ ایران به جهانیان ایفا کند. 

صالحی امیری افزود: یکی از برنامه‌های مهم وزارتخانه، احداث موزه تمدنی و موزه مردم‌شناسی در پلدختر است تا آثار و ظرفیت‌های فرهنگی استان در قالبی مناسب گردآوری و معرفی شود. 

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با تاکید بر اهمیت همدلی مسئولان و همراهی همه گروه‌ها برای حل مسائل و مشکلات مردم تصریح کرد: استان لرستان در آستانه یک جهش بزرگ توسعه قرار دارد و شرایط مناسب برای رشد و ارتقای زیرساخت‌ها فراهم شده است. 

وی با اشاره به نقش موثر استاندار در پیگیری مسائل لرستان عنوان کرد: استاندار لرستان یکی از موفق‌ترین استانداران کشور و این موفقیت مرهون تلاش‌های خستگی‌ناپذیر همه مسئولان و فعالان استان است. 

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ادامه داد: تلاش می‌شود جذابیت‌های لرستان به ۶ زبان رایج دنیا معرفی شود تا جهانیان بیش از پیش با قابلیت، تاریخ و زیبایی‌های لرستان آشنا شوند که این اقدام ضمن ارتقای تصویر ایران در جهان، به رشد اقتصادی استان نیز کمک کند. 

صالحی امیری سپس به لزوم تقویت سرمایه اجتماعی و اعتماد مردم به نظام و دولت اشاره کرد و افزود: سرمایه اجتماعی یعنی اعتماد، مشارکت و رضایتمندی مردم و وقتی این سرمایه تقویت شود، نظام و دولت می‌تواند با قدرت بیشتر پاسخگوی نیازهای جامعه باشد. 

وی تصریح کرد: بازسازی اعتماد عمومی یکی از رسالت‌های اصلی همه مسئولان، نخبگان، روحانیون، تشکل‌ها و آحاد مردم است. 

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی همچنین با بیان اینکه اعتراضات اخیر دارای پایه‌های متعدد و پیچیده بوده و حتی مداخله خارجی در این روند دیده شده است، گفت: نظام و دولت از ابتدا مرزبندی میان اعتراض مسالمت‌آمیز و اغتشاش را مشخص کرد و تلاش شده به اعتراضات مشروع مردم پاسخ داده شود و با اغتشاشگران برخورد قانونی صورت گیرد. 

صالحی امیری از مردم لرستان بابت مشکلات و کمبودهای موجود به دلیل شرایط دشوار اقتصادی و فشارهای تحریم‌ها و تهدیدها عذرخواهی کرد و تاکید داشت: دولت با تمام توان برای بهبود شرایط تلاش می‌کند. 

وی افزود: مسئولان باید با اقناع‌سازی، پاسخگویی شفاف و بهره‌گیری از ظرفیت‌های فرهنگی و تاریخی نقش خود را در خدمت به مردم ارتقا دهند و اجازه ندهند اختلافات و تفرقه‌ها مانع تحقق اهداف توسعه‌ای کشور شود.

انتهای پیام/