شناسهٔ خبر: 76936812 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

موکب پزشکی در طریق‌المهدی(عج) قم همزمان با نیمه شعبان برپا می شود

قم- معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی قم از استقرار موکب درمانی، فرهنگی و دانشجویی در طریق‌المهدی قم همزمان با نیمه شعبان خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، روح الله فاتح ظهر پنجشنبه در گفتگو با خبرنگاران از تدارک و استقرار موکب بهداشتی، درمانی و فرهنگی دانشجویی به مناسبت فرارسیدن نیمه شعبان در مسیر حرم تا جمکران خبر داد و گفت: این موکب با هدف خدمت‌رسانی به زائران و مسافران این ایام معنوی برپا می‌شود.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به مشارکت نهادهای دانشجویی در این برنامه، افزود: موکب دانشجویی مسیحا با همکاری بسیج دانشجویی و همراهی جمعی از دانشجویان داوطلب دانشگاه علوم پزشکی قم، در ایام نیمه شعبان در عمود ۸۵ بلوار پیامبر اعظم (ص) مستقر خواهد شد.

وی با بیان اینکه این موکب در مسیر حرم حضرت معصومه (س) تا مسجد مقدس جمکران فعالیت خواهد داشت، تصریح کرد: خدمات ارائه‌شده در این ایستگاه خدمت‌رسانی، حوزه‌های بهداشتی، درمانی و فرهنگی را پوشش می‌دهد و پاسخگوی نیازهای متنوع زائران خواهد بود.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی قم ادامه داد: موکب مسیحا از روز سه‌شنبه چهاردهم بهمن‌ماه آغاز به کار کرده و تا پایان روز چهارشنبه پانزدهم بهمن‌ماه به ارائه خدمات به زائران نیمه شعبان ادامه می‌دهد.

وی با اشاره به ارتقای سطح خدمات نسبت به سال گذشته، افزود: امسال با برنامه‌ریزی انجام‌شده، در هر شیفت کاری موکب، بین ۴۰ تا ۵۰ نفر از نیروهای بهداشتی، درمانی و اجرایی شامل دانشجویان و کادر تخصصی حضور خواهند داشت تا خدمات با کیفیت‌تری به زائران ارائه شود.

فاتح با تشریح نوع خدمات پیش‌بینی‌شده در این موکب، گفت: راه‌اندازی درمانگاه سرپایی، ارائه خدمات پزشکی و پرستاری، توزیع دارو، خدمات مرتبط با طب سنتی، مامایی، غربالگری سلامت، اقدامات مرتبط با حوزه جوانی جمعیت و بهداشت کودکان از جمله برنامه‌های درمانی این موکب است.

وی افزود: در کنار خدمات درمانی، برنامه‌های فرهنگی متناسب با فضای معنوی نیمه شعبان نیز برای زائران در نظر گرفته شده است که با مشارکت فعال دانشجویان اجرا خواهد شد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی قم خاطرنشان کرد: موکب دانشجویی مسیحا تنها محدود به ایام خاص نیست و در طول سال نیز هر هفته روزهای سه‌شنبه در عمود ۸۵ مسیر حرم تا حرم که با عنوان طریق‌المهدی شناخته می‌شود، به ارائه خدمات به عموم مردم می‌پردازد.